CONT COLECTOR

CARACTERISTICI

Serviciul Cont Colector presupune virarea rambursurilor in contul clientului expeditor. FAN Courier, in baza contractului comercial semnat, este imputernicit sa incaseze sumele mentionate la rubrica ramburs. Codul fiscal permite acest lucru potrivit art. 129(3) lit.e). Pentru acest serviciu sunt acceptate expeditiile care indeplinesc in mod obligatoriu urmatoarele conditii:

 • au valoare ramburs in lei, in limitele acceptate de FAN Courier, conform tabelului de mai jos:
  Expeditor Destinatar Ramburs Standard max Ramburs Cont Colector max
  Pers. fizica Pers. fizica 5000 lei 5000 lei
  Pers. fizica Pers. juridica 5000 lei 5000 lei
  Pers. juridica Pers. juridica 5000 lei 5000 lei
  Pers. juridica Pers. fizica 5000 lei 10000 lei
 • AWB-urile au bifata mentiunea “Rambursare se face in cont” sau mentionat tipul de serviciu Cont Colector, iar campurile Banca si IBAN au fost completate
 • Clientul expeditor va semna pe AWB in rubrica “Semnatura predare”, confirmand astfel acceptarea conditiilor FAN Courier. La destinatie FAN Courier va emite pentru valoarea rambursului incasat chitanta de ramburs Cont Colector si va vira rambursul in contul clientului expeditor in maxim 2 zile lucratoare din momentul livrarii.

 ACOPERIRE

Serviciul Cont Colector este disponibil in toata aria de acoperire FAN Courier. Pentru lista completa a localitatilor pentru care nu se percep kilometri suplimentari, click aici.

SERVICII SUPLIMENTARE

Utilizatorii aplicatiei SelfAWB si clientii cu contract beneficiaza de informatii suplimentare privind viramentele bancare.  Astfel , dupa efectuarea  platilor, clientul primeste in mod automat pe email borderoul expeditiilor pentru care s-a efectuat virament bancar.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta telefonic la 021.9336 (* apel normal, fara suprataxa). sau pe email: contcolector@fancourier.ro.

Copyright© 2014 FAN Courierby Marks Digital