Plata cu cardul

CARACTERISTICI 

Plata cu cardul este disponibilă în recepțiile pentru clienți și la FANbox, printr-un dispozitiv POS sau la curier, prin intermediul PDA-ului. Plata taxelor de transport și a facturilor este disponibilă pentru toate expedițiile FAN Courier, iar plata contravalorii rambursului este disponibilă DOAR pentru comercianții care au acceptat această metodă de plată.

TARIFE

Opțiunea de plată cu cardul a serviciilor FAN Courier (taxe de curierat/facturi de transport) este gratuită și este oferită tuturor clienților FAN Courier, fără limită;

Plata rambursului cu cardul nu presupune nicio taxă suplimentară din partea clientului destinatar, comisioanele bancare fiind suportate de către expeditor;

Opțiunea de plată cu cardul a rambursurilor poate fi activată DOAR de către expeditor și este comisionată conform grilei tarifare. Mai multe detalii.

ACOPERIRE

Plata cu cardul este disponibilă la nivel național – la curier, în recepțiile FAN Courier și la lockerele FANbox.

DISPONIBILITATE 

Plata cu cardul este disponibilă pentru plata tuturor serviciilor FAN Courier și pentru achitarea rambursului pentru serviciile: Cont Colector, Red code, Express Loco, FANbox, Produse Albe, Transport Marfă.

Alte opțiuni:

Pick-up PreAlert

SMS Business

ASIGURARE TM

oPOD

oPOD

LIVRARE SÂMBĂTĂ

ePOD

Ramburs cash

Ramburs cont colector

CHECK ON DELIVERY

ASIGURARE

EXPORT CONT COLECTOR

RETUR DOCUMENTE