Acasă Grupul FAN

Grupul FAN


Suntem mai mult decât o companie de curierat. Suntem un partener de încredere pentru toate nevoile logistice ale afacerilor mari și mici, din România și de peste granițe.

Ne dezvoltăm constant, atât din punct de vedere al acoperirii geografice prin operațiuni proprii, cât și din punct de vedere al serviciilor oferite.

Grupul FAN

Oriunde, cu plăcere.

FAN Moldova

Prezența FAN Courier în Republica Moldova a venit ca răspuns la cererea clienților pentru un serviciu de curierat modern, rapid și de încredere, atât pentru livrările interne, cât și pentru cele transfrontaliere.

Sperăm ca, prin investițiile în tehnologie, infrastructură și inovație plănuite pe piață locală, să devenim rapid alegerea evidentă a clienților și să ajungem liderul pieței de curierat în Republica Moldova, loc pe care îl ocupăm, cu mândrie, din 2006 pe piața din România.

FAN International

Ne dezvoltăm la nivel internațional pentru a oferi cel mai bun serviciu de transport pentru clienții magazinelor online.

Prin rețeaua noastră de parteneri internaționali oferim servicii logistice complete la nivel european.

FAN Delivery

Aplicația noastră de personal shopping îți livrează timp liber! Având un program de livrare extins și acoperire în principalele orașe din România, FAN Delivery este soluția de livrare rapidă, de la magazinele partenere până la clientul final.

SLS Cargo

SLS CARGO combină serviciile sale cu cerințele clienților pentru a proiecta soluții specifice. Indiferent dacă ai nevoie de transport rutier, aerian sau maritim, suntem partenerul tău de încredere.

Oferim servicii complete de logistică a mărfurilor, inclusiv depozitare, distribuție și consultanță vamală.