Acasă Servicii

Servicii FAN Courier


Statutul de lider de piață, dobândit prin profesionalism, siguranță și rapiditate, este o garanție a calității serviciilor noastre, adaptate de fiecare dată cerințelor specifice ale clienților noștri.

Home Delivery

Standard, Red Code, Express Loco, Produse Albe, Transport marfă

Out of Home

FANbox, Collect Point, FAN Office

Logistică

FAN Fulfillment,
Eurocargo

Internațional

Rutier în Republica Moldova, Rutier în Europa, Aerian Worldwide

Opțiuni

Livrare Sâmbătă, Deschidere la Livrare, Pick-up PreAlert și multe altele

Serviciile FAN Courier

1. Home Delivery

Serviciu standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri (max 500 grame) și colete (max 30 kg și 60x50x30 cm), într-un termen minim de o zi și maxim 3 zile lucratoare, folosind o solutie de transport rutier.

Serviciu ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri (max 500 grame) și colete (max 5 kg si 30x30x30 cm), până în ora 10:00 a zilei următoare, folosind o solutie de transport rutier.

Serviciu standard* ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri (max 500 grame) și colete (max 10 kg si 15x25x35 cm) în Bucureşti şi zonele limitrofe acoperite, într-un termen maxim de 1h, 2h, 4h si 6h, folosind o soluție de transport rutier.

Serviciu standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea coletelor ce conțin produse albe (electrocasnice), într-un termen minim de o zi și maxim 3 zile lucrătoare, folosind o soluție de transport rutier.

2. Out of Home

Serviciu ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri (max 500 grame) și colete (max 30 kg), într-un termen minim de o zi și maxim 3 zile lucratoare, la lockerele FANbox (puncte de contact), folosind o solutie de transport rutier.

Serviciu ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea plicurilor (max 500 grame) și coletelor (max 10 kg și 60x90x60 cm) într-un termen minim de o zi și maxim 3 zile lucratoare, în punctele de contact din rețeaua PayPoint, folosind o solutie de transport rutier.

Serviciu ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea plicurilor (max 500 grame) și a coletelor (max 10 kg și 35x35x20 cm) depuse de expeditor în punctele de acces din benzinăriile OMV și Petrom, într-un termen minim de o zi și maxim 3 zile lucratoare, folosind o solutie de transport rutier.

Activitatea noastră este coordonată din HUB-ul central din nordul Bucureștiului, din Ștefăneștii de Jos. Suplimentar, avem 15 centre operaționale (micro-depozite) zonale în Capitală, pentru optimizarea livrărilor. Pentru ca toate trimiterile să ajungă în cel mai scurt timp la destinație am deschis 140 puncte de lucru în țară și 14 puncte de tranzit în Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu, Focșani, Râmnicu-Vâlcea, Târgu Mureș, Bacău, Câmpia Turzii, Caransebeș, Sebeș, Suceava, Târgu Jiu, Pitești și Timișoara.

3. Logistică

Serviciu de fulfillment ce ofera un pachet complex de solutii de depozitare, logistica si expediere in sistem rapid, oriunde in Romania.

Serviciul EUROCARGO oferă soluții de transporturi ocazionale precum și proiecte de lungă sau scurtă durată, de tip casa de expediție.

4. Internațional

Serviciu standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri și colete de până în 30 kg, import și export din și în Republica Moldova, folosind o soluție de transport rutier.

Serviciu standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri și colete de până în 30 kg, import și export din și în majoritatea statelor Europei, folosind o soluție de transport rutier.

Serviciu standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri și colete de până în 30 kg, import și export, oriunde în lume, folosind o soluție de transport aerian.

Ofertă comercială

Încadrarea denumirilor comerciale ale serviciilor FAN Courier în funcție de tipul serviciului

Cum să ambalezi corect?

Ghidul complet pentru ambalarea corespunzatoare a produselor