feedback

alertă

Ziua de 1 iunie este declarată ZI LIBERĂ.

Expedițiile preluate vineri, 29 mai 2020, vor fi livrate marți, 02 iunie 2020. Live

Servicii

Statutul de lider de piață, dobândit prin profesionalism, siguranță și rapiditate, este o garanție a calității serviciilor noastre, adaptate de fiecare dată cerințelor specifice ale clienților noștri.

Indiferent de mărimea și natura business-ului tău, suntem aici să-ți oferim cea mai bună soluție de livrare, oriunde, oricând, cu plăcere.

Cum să ambalezi corect?
află mai multe

Ofertă comercială
află mai multe

Curierat intern

Standard

Serviciu standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri (max 500 grame) și colete (max 30 kg și 60x50x30 cm), într-un termen minim de o zi și maxim 3 zile lucratoare, folosind o solutie de transport rutier.

CHECK ON DELIVERY

RETUR DOCUMENTE

LIVRARE SÂMBĂTĂ

ASIGURARE

ePOD

oPOD

RAMBURS CONT COLECTOR

RAMBURS CASH

POS/mPOS

Red Code

Serviciu standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri (max 500 grame) și colete (max 5 kg si 30x30x30 cm), până în ora 10:00 a zilei următoare, folosind o solutie de transport rutier.

CHECK ON DELIVERY

ASIGURARE

RAMBURS CONT COLECTOR

RAMBURS CASH

RETUR DOCUMENTE

ePOD

oPOD

POS/mPOS

Express Loco

Serviciu standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri (max 500 grame) și colete (max 10 kg si 15x25x35 cm) în același oraș, într-un termen maxim de 1h, 2h, 4h si 6h, folosind o solutie de transport rutier.

CHECK ON DELIVERY

ASIGURARE

RAMBURS CONT COLECTOR

RAMBURS CASH

ePOD

oPOD

POS/mPOS

RAMBURS CASH

Serviciu de tip contra-ramburs ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea expedițiilor cu ramburs cash la clientul expeditor, într-un termen minim de o zi și maxim 3 zile lucratoare de la momentul livrării și livrarea rambursurilor cash în plic, clientului expeditor, într-un termen de 2 zile lucratoare de la momentul livrării expediției de tur, folosind o solutie de transport rutier.

mai mult

RAMBURS CONT COLECTOR

Serviciu de tip contra-ramburs ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea expedițiilor cu ramburs încasat în cont colector, într-un termen minim de o zi și maxim 3 zile lucratoare de la momentul ridicării și virarea rambursurilor în contul clientului expeditor, într-un termen de 2 zile lucratoare de la momentul livrării expediției de tur, folosind o solutie de transport rutier.

mai mult

EXPORT CONT COLECTOR

eBOX

Serviciu ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri (max 500 grame) și colete (max 30 kg), într-un termen minim de o zi și maxim 3 zile lucratoare, la lockerele eBOX (puncte de contact), folosind o solutie de transport rutier.

ASIGURARE

ePOD

LIVRARE SÂMBĂTĂ

Collect Point

Poți ridica și trimite plicuri (max 500 gr) si colete (max 10 kg) direct din locația parteneră FAN Courier care îți este cel mai la îndemână și pe care o alegi chiar tu. Serviciul este disponibil în 2 variante, alege-o pe cea care te avantajează.

Collect Point prin rețeaua PayPoint

Serviciu ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea plicurilor (max 500 grame) și coletelor (max 10 kg și 60x90x60 cm) într-un termen minim de o zi și maxim 3 zile lucratoare, în punctele de contact din rețeaua PayPoint, folosind o solutie de transport rutier.

mai mult

Collect Point prin rețeaua OMV și Petrom

Serviciu ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea plicurilor (max 500 grame) și a coletelor (max 10 kg și 35x35x20 cm) depuse de expeditor în punctele de acces din benzinăriile OMV și Petrom, într-un termen minim de o zi și maxim 3 zile lucratoare, folosind o solutie de transport rutier.

mai mult

Produse albe <30kg

Serviciu standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea coletelor (max 30 kg) ce conțin produse albe (electrocasnice), într-un termen minim de o zi și maxim 3 zile lucratoare, folosind o solutie de transport rutier.

CHECK ON DELIVERY

ASIGURARE

RAMBURS CONT COLECTOR

RAMBURS CASH

ePOD

oPOD

LIVRARE SÂMBĂTĂ

POS/mPOS

oPOD

Serviciu de tip confirmare de primire ce constă în predarea către expeditor a dovezii privind predarea trimiterii poștale înregistrate, confirmată în scris de destinatar în format fizic, într-un termen de minim o zi și maxim 3 zile lucratoare, folosind o solutie de transport rutier.

ASIGURARE

LIVRARE SÂMBĂTĂ

Curierat internațional

Rutier în Europa

Serviciu standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri și colete de până în 50 kg, import și export din și în majoritatea statelor Europei, folosind o soluție de transport rutier.

mai mult

Aerian Worldwide

Serviciu standard ce presupune colectarea, sortarea, transportul și livrarea de plicuri și colete de până în 50 kg, import și export, oriunde în lume, folosind o soluție de transport aerian.

mai mult

Transport marfă

Transport marfă

Serviciu de transport marfă ce presupune transportul mărfurilor de peste 50 kg.

mai mult

Produse albe > 50 kg

Serviciu de transport marfă ce presupune transportul mărfurilor de peste 50 kg ce conțin produse albe (electrocasnice).

mai mult

Servicii speciale

Print & GO

Primul serviciu din România prin care corespondența este tipărită, envelopată și expediată într-un termen mediu de o zi și maxim 3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii din partea clientului, indiferent de locația acestuia și adresa de destinație, folosind o solutie de transport rutier.

mai mult

Eurocargo

Serviciul Eurocargo a fost dezvoltat pentru a veni în completarea portofoliului de servicii, oferind partenerilor noștri posibilitatea de a externaliza un procent din ce în ce mai ridicat de activități logistice și de transport. Eurocargo presupune transport rutier internațional, de mărfuri, în regim de grupaj și transporturi dedicate, aeriene și maritime.

mai mult

Supply Chain

Serviciu ce ofera un pachet complex de solutii de depozitare, logistica si expediere in sistem rapid, oriunde in Romania.

mai mult

Soluții eCommerce

FAN Courier a dezvoltat extensii de curierat pentru platformele de comerț online PrestaShop, OpenCart, Magento și WooCommerce.

Pe scurt, dacă dorești să te lansezi în domeniul e-commerce și nu ai un specialist care să îți dezvolte site-ul, poți integra rapid serviciile FAN Courier.

mai mult