feedback

alertă

Atenție! Un nou atac de tip phishing folosește numele FAN Courier. Nu au existat pierderi de date sau breșe de securitate. Mai multe detalii, aici.

Despre FAN

Oriunde, cu plăcere.

Suntem liderul serviciilor de curierat din România încă din anul 2006 și ne dorim să rămânem în continuare partenerul de încredere al tuturor celor care aleg serviciile noastre, cu aceeași pasiune și dăruire pentru fiecare livrare efectuată.

În fiecare noapte, mașinile FAN Courier străbat peste 78,500 de kilometri, aproape dublul lungimii Ecuatorului, acoperind 105 de trasee pe întreaga suprafață a țării. Micșorăm distanțele dintre oameni și nu încetinim niciodată ritmul pentru că avem cei mai dedicați curieri, o echipă minunată, gata oricând să primească noi membri.

Brand de top, clienți fericiți

Înființat în 1998 de către Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrașcanu, FAN Courier se află pe locul 12 în Top 100 al celor mai cunoscute și longevive branduri românești, poziție acordată în fiecare an de revistă Biz, și pe primul loc în topul SUPERBRANDS, la categoria “Transport & Courier Service”.

Toate premiile și distincțiile câștigate de-a lungul anilor se datorează atât unei strategii de afaceri solide și investițiilor permanente, cât și încrederii pe care am reușit să o câștigăm, an de an, din partea clienților noștri, prin responsabilitate și implicare.

Locul 12 în Top 100 cele mai cunoscute și longevive branduri românești, realizat anual de publicația BIZ

Lider la categoria “Transport & Courier Service” în cadrul competiției SUPERBRANDS 2015-2016

Felix Patrascanu, cofondator FAN Courier – desemnat Antreprenorul Anului de către publicația Business Review, Manager of The Year acordat în 2014 de Govnet, în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Curierat, Premiul de Excelență pentru leadership oferit în cadrul Galei Business Days 2015

Company of the Year, acordat de Govnet 2014 și 2015 în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Curierat

Best Web Aplication, acordat de Govnet în 2014 si 2015 aplicației Self AWB în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Curierat

Romanian Courier Business Awards 2014, premiu acordat de GOVNET
în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Curierat

Laureat anual (Locul I) și Premiul de Excelență în Topul Național al Firmelor întocmit de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București

Adrian Mihai a fost nominalizat în cadrul competiției EY Entrepreneur of the Year 2014

Laureat anual (Locul I) în Topul Național al Firmelor Private din România organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România

Investment of the Year, acordat de Govnet în 2015 investiției în HUBul FAN Brasov, în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Curierat

Best Courier Company, acordat în cadrul Romanian eCommerce Awards Gala 2015

Laureat anual (Locul I) în Topul Național al Firmelor din România, întocmit de Camera de Comerț și Industrie a României

Acoperire 100%, 125 de filiale

Ținem pasul cu noile tendințe în materie de tehnologie, investind constant atât în noi servicii cu valoare adăugată pentru clienți, cât și în dezvoltarea și perfecționarea celor care ne reprezintă, a curierilor care au grija ca toate livrările să ajungă în cele mai bune condiții la destinație.

Investițiile din ultimii ani în IT, sedii locale mai mari și mai moderne, training și înnoirea parcului auto au contribuit la facilitarea procesului de sortare, transport și expediere, plasând FAN Courier în topul celor mai moderne companii autohtone.

Avem o acoperire națională 100%, 125 de filiale în toată țara și o flotă auto de peste 3700 de vehicule, gata oricând să ajungă în orice punct al țării într-un timp cât mai scurt.
An de an, numărul localităților deservite fără kilometri suplimentari crește, serviciile noastre de expediere fiind disponibile atât la nivel național, cât și internațional, prin parteneriate solide.

Alături de comunitate

Ne implicăm în comunitatea din care facem parte pentru că stim că o companie solidă are nevoie de oameni dedicați și de relații pe termen lung.

Încurajăm excelența și copiii talentați, învingătorii care reușesc să depășească cele mai grele obstacole. Ne regăsim în poveștile celor care caută întotdeuna succesul, iar acest lucru ne motivează să ducem mai departe demersul nostru.

Cu încredere, spre viitor.

În fiecare zi, peste o sută treizeci de mii de colete sunt împachetate cu grijă și predate curierilor pentru a le duce mai departe partenerilor, prietenilor și persoanelor dragi.
Străbatem împreună lumea în lung și-n lat, iar cu fiecare livrare ducem mai departe mesajele pe care distanțele le separă. Tu unde vrei să trimiți următorul colet?

Intră și vizitează sediul central FAN Courier

descoperă tur virtual