feedback

alertă

Având în vedere volumele mari din această perioadă, serviciul RED CODE este suspendat pe o perioadă nedeterminată.

Live

Despre FAN

Oriunde, cu plăcere.

Suntem liderul serviciilor de curierat din România încă din anul 2006 și ne dorim să rămânem în continuare partenerul de încredere al tuturor celor care aleg serviciile noastre, cu aceeași pasiune și dăruire pentru fiecare livrare efectuată.

În fiecare noapte, mașinile FAN Courier străbat peste 103.348 de kilometri acoperind 137 de trasee pe întreaga suprafață a țării. Micșorăm distanțele dintre oameni și nu încetinim niciodată ritmul pentru că avem cei mai dedicați curieri, o echipă minunată, gata oricând să primească noi membri.

Brand de top, clienți fericiți

Toate premiile și distincțiile câștigate de-a lungul anilor se datorează atât unei strategii de afaceri solide și investițiilor permanente, cât și încrederii pe care am reușit să o câștigăm, an de an, din partea clienților noștri, prin responsabilitate și implicare.

Caştigătorul titlului Compania care a menţinut economia în mişcare, acordat în cadrul galei Wall Street

Câștigătorul titlului SUPERBRANDS acordat în cadrul competiției din 2019

Black Friday Hero acordat de Govnet în 2018 în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Curierat

Courier and Postal Services Company of the Year, acordat de Govnet în 2018 în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Curierat

Best Website, acordat de Govnet în 2018 în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Curierat

Investment of the Year, acordat de Govnet în 2018 în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Curierat

Laureat anual (Locul I) și Premiul de Excelență în Topul Național al Firmelor întocmit de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București

National Winner in the Customer and Market Engagement Award acordat în 2018 în cadrul Galei Premiilor pentru Afaceri Europene

Laureat anual (Locul I) în Topul Național al Firmelor Private din România organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România

Best Courier Web Application, premiu acordat în 2017 în cadrul Galei Premiilor de Curierat și Servicii poștale române

Best Courier Company acordat în cadrul Galei Premiilor eCommerce 2019 si 2020.

Social Impact Program of the Year, premiu acordat Fundatiei FAN Courier, în 2017, în cadrul Galei Premiilor de Curierat și Servicii poștale române

Acoperire 100%, 139 de filiale

Ținem pasul cu noile tendințe în materie de tehnologie, investind constant atât în noi servicii cu valoare adăugată pentru clienți, cât și în dezvoltarea și perfecționarea celor care ne reprezintă, a curierilor care au grija ca toate livrările să ajungă în cele mai bune condiții la destinație.

Investițiile din ultimii ani în IT, sedii locale mai mari și mai moderne, training și înnoirea parcului auto au contribuit la facilitarea procesului de sortare, transport și expediere, plasând FAN Courier în topul celor mai moderne companii autohtone.

Avem o acoperire națională 100%, 139 de filiale în toată țara și o flotă auto de peste 4288 de vehicule, gata oricând să ajungă în orice punct al țării într-un timp cât mai scurt.
An de an, numărul localităților deservite fără kilometri suplimentari crește, serviciile noastre de expediere fiind disponibile atât la nivel național, cât și internațional, prin parteneriate solide.


Alături de comunitate

Ne implicăm în comunitatea din care facem parte pentru că stim că o companie solidă are nevoie de oameni dedicați și de relații pe termen lung.

Încurajăm excelența și copiii talentați, învingătorii care reușesc să depășească cele mai grele obstacole. Ne regăsim în poveștile celor care caută întotdeuna succesul, iar acest lucru ne motivează să ducem mai departe demersul nostru.


Cu încredere, spre viitor.

În fiecare zi, peste 250.000 de colete sunt împachetate cu grijă și predate curierilor pentru a le duce mai departe partenerilor, prietenilor și persoanelor dragi.
Străbatem împreună lumea în lung și-n lat, iar cu fiecare livrare ducem mai departe mesajele pe care distanțele le separă. Tu unde vrei să trimiți următorul colet?

Intră și vizitează sediul central FAN Courier

Ai nevoie de suport?
Discută cu ȘteFAN.