EXPRESS LOCO

CARACTERISTICI

Serviciul Express Loco presupune livrarea expeditiei in aceeasi zi in cadrul aceleasi agentii FAN Courier (exceptand locatiile cu km 0).

ACOPERIRE

Serviciul este disponibil:

1. In Bucuresti si Ilfov in variantele 1h,2h, 4h sau 6h, dupa cum urmeaza :

 • Express Loco 1h si Express Loco 2h: sunt disponibile pentru adrese de preluare si livrare din Bucuresti, in cadrul aceleasi subzone Express Loco, astfel:
  – preluare din subzona 1 cu livrare tot in subzona 1
  – preluare din subzona 2 cu livrare tot in subzona 2
  – preluare din subzona 3 cu livrare tot in subzona 3
  – preluare din subzona 4 cu livrare tot in subzona 4
  Ora maxima de înregistrare a unei comenzi în dispeceratul FAN Courier pentru livrare în aceeasi zi in Bucuresti este 16:00, iar pentru Ilfov ora 13:00 . Livrarea se face în maxim 1 ora, respectiv 2 ore din momentul înregistrarii comenzii în dispecerat.
 • Express Loco 4h si Express Loco 6h: sunt disponibile pentru adrese de preluare si livrare din Bucuresti si Ilfov (localitatile imediat apropiate liniei de centura), astfel:
  – preluare din subzona 1 cu livrare in subzona 2, 3 sau 4
  – preluare din subzona 2 cu livrare in subzona 1, 3 sau 4
  – preluare din subzona 3 cu livrare in subzona 1, 2 sau 4
  – preluare din subzona 4 cu livrare in subzona 1, 2 sau 3
  Ora maxima de inregistrare a unei comenzi in dispeceratul FAN Courier pentru livrare in aceeasi zi este 15:30 pentru Express Loco 4h, respectiv 13:00 pentru Express Loco 6h. Livrarea se face in maxim 4 ore, sau 6 ore din momentul inregistrarii comenzii in dispecerat. In intervalul 15:30-16:00 serviciul disponibil va fi doar Express Loco 2h, dupa ora 16:00 existand posibilitatea directionarii catre alt serviciu FAN Courier, cum ar fi: Loco, Red Code, Standard.

2. La nivel national in toate agentiile FAN Courier (exceptand locatiile cu km. 0) in variantele de 2h si 4h.

 • Express Loco 2h: este disponibil numai pentru preluari si livrari in cadrul aceluiasi oras agentie FAN Courier. Ora maxima de inregistrare a unei comenzi pentru livrare in aceeasi zi este 16:00.
 • Express Loco 4h: este disponibil numai pentru preluari si livrari in cadrul aceluiasi oras agentie FAN Courier. Ora maxima de inregistrare a unei comenzi pentru livrare in aceeasi zi este 14:00.

Serviciul permite transporturi de plicuri si colete cu greutati de pana la 10 kg si dimensiuni reduse (15 x 25 x 35 cm). Se face o singura incercare de livrare. Expedierile nelivrate (ex: refuz primire la destinatar) vor fi returnate la expeditor in termen mediu de 7 zile. Redirectionarea unei expedieri catre alta adresa se poate face prin tarifarea unei noi trimiteri. Timpul maxim de asteptare pentru preluare sau livrare este de maxim 10 min. Timpul de asteptare reprezinta timpul maxim de stationare dedicat de curier in vederea ridicarii sau livrarii expeditiei, calculat din momentul in care curierul s-a prezentat la expeditor / destinatar.

Confirmarea de primire poate fi oferita telefonic, prin e-mail, sau dupa numarul de AWB, pe site-ul www.fancourier.ro ; Sunt disponibile : plata la destinatie a expeditiilor, cu confirmare prealabila a platii pe fax sau e-mail; plati in numele clientilor in limita plafonului de 100 Euro. Se realizeaza contactarea telefonica a destinatarului pentru livrari in conditii speciale.

* FAN Courier isi rezerva dreptul de a nu asigura serviciul Express Loco, cu obligatia de a informa clientul despre acest fapt inainte de preluarea comenzii, in urmatoarele conditii:

 • conditii meteorologice nefavorabile independente de vointa companiei, cum ar fi, dar fara a se limita la : ceata, viscol, inzapeziri, ploi abundente, inundatii, cod galben, cod portocaliu, cod rosu, polei pe partea carosabila, drumuri inchise si/ sau impracticabile, etc.;
 • numar mare de comenzi inregistrate si aflate in operare;
 • volum mare de comenzi in raport cu dotarea logistica existenta, datorata unor situatii deosebite, perioade de an aglomerate, cum ar fi, dar fara a se limita la: Craciun, Revelion, Paste, 1 si 8 martie, etc.

* Acordul clientului la preluarea comenzii de catre FAN Courier, in conditiile anterior mentionate echivaleaza cu acceptarea de catre acesta a riscului de neexecutare a serviciului Express Loco asa cum este acesta descris in prezenta oferta.

Va stam la dispozitie pentru intrebari si detalii : express.loco@fancourier.ro sau 021.9336

Copyright© 2014 FAN Courierby Marks Digital