STANDARD

CARACTERISTICI

Folosind serviciul de curierat rapid Standard, veti beneficia de livrarea expeditiei intr-un termen mediu de 24 de ore din momentul preluarii. Acest termen poate varia in functie de greutate, dimensiuni si destinatie. Expeditiile se vor prelua de luni pana vineri (09:00-17:00) si sambata (09:00-14:00), cu posibilitatea prestabilirii unei ore de ridicare a expeditiilor in fiecare zi. La cererea expresa a clientului expeditiile preluate vineri se vor putea livra sambata, cu conditia specificarii pe AWB “Livrare Sambata”. Greutatea maxima admisa per colet este de 40 kg, iar dimensiunile trebuie sa se incadreze in urmatoarele limite: Lungime 60 cm / Latime 50 cm / Inaltime 30 cm. Greutatea ce se va lua in calcul va fi cea mai mare dintre greutatea fizica si cea volumetrica calculata astfel: Lungime (cm) x Latime (cm) x Inaltime (cm) / 6000. Pentru expeditiile de peste 3 m lungime sau de peste 100 kg greutate livrarea se va executa din sediile FAN.

ACOPERIRE

Serviciul Standard este disponibil in toata aria de acoperire FAN Courier. Pentru lista completa a localitatilor pentru care nu se percep kilometri suplimentari , click aici.

SERVICII SUPLIMENTARE

Oferite gratuit tuturor clientilor FAN Courier:

 • aplicatia selfAWB permite tiparirea de AWB-uri si evidenta expedierilor cu FAN Courier; clientul beneficiaza astfel de timp redus de predare – primire a expeditiilor catre curier, poate vizualiza confirmarea documentului de transport de catre destinatar si are informatii despre status-urile intermediare. Aplicatia este disponibila pe www.selfAWB.ro.
 • confirmare de primire oferita telefonic, prin fax, sau urmarind livrarea dupa numarul de AWB, pe site-ul www.fancourier.ro;
 • plata la destinatie a expeditiilor;
 • plati in numele clientilor in limita plafonului de 100 Euro;
 • incercari multiple de livrare, in cazul in care destinatarul nu este gasit la adresa;
 • contactare telefonica a destinatarului, pentru livrari in conditii speciale;
 • depozitarea expeditiilor cu adrese gresite sau refuzate de destinatar timp de doua saptamani, in vederea redirectionarii.

Oferite clientilor care au un contract incheiat cu FAN Courier:

 • serviciul Client Tracking permite vizualizarea unei pagini personalizate care cuprinde informatii despre expeditii si confirmari de primire;
 • posibilitatea de a primi de la orice filiala a firmei sau de la partenerii de afaceri expeditii cu plata direct in contul dumneavoastra;
 • emiterea unei facturi bilunare insotita de o anexa ce cuprinde detalii despre expeditiile din perioada respectiva;
 • pentru utilizatorii aplicatiei selfawb – posiblitatea vizualizarii facturilor bilunare, a doua zi dupa emiterea acestora;
 • aplicatia selfAWB: fiecare utilizator are posibilitatea de a-si crea propria baza de date cu parteneri spre care exista expeditii frecvente, prin configurare individuala sau prin import dintr-o baza de date proprie, beneficiaza de timp redus de predare – primire a expeditiilor catre curier si pot vizualiza confirmarea documentului de transport de catre destinatar. Aplicatia este disponibila pe www.selfawb.ro.

tabel-urgent-alb-300

Tarifele nu contin TVA.

*0,80 lei pentru fiecare km efectuat în cazul expediţiilor în afara reţelei FAN COURIER, intr-un sens

Asigurarea integrală a expediţiilor se poate realiza achitand un procent de 1 % din valoarea declarata. Astfel, in caz de furt, deteriorare totala sau disparitie veti beneficia de despagubire, numai in conditii de ambalare corecta si corespunzatoare tipului de marfa tranportata.

Copyright© 2014 FAN Courierby Marks Digital