Acasă Noutăți #FashionFANatic susține designerii aflați la început de drum

#FashionFANatic susține designerii aflați la început de drum

Ce faci când ai o pasiune pentru design vestimentar? O pasiune care are nevoie de un imbold, o pasiune pe care cu greu o poți susține singur pentru a avea un start bun în această industrie deloc ușoară.

FAN Courier și-a luat în serios rolul de susținător al antreprenoriatului dar si al creativității prin intermediul competiției #FashionFANatic prin care care oferă șanse reale de afirmare tinerilor designeri români care își doresc ca pasiunea lor să primească o ”primă șansă” în lumina reflectoarelor. Proiectul îi provoacă an de an pe creatorii de modă, aflați la început de drum, să meargă mai departe și să creadă în visul lor. Din anul 2015, evenimentul s-a transformat într-o platformă sustenabilă de dezvoltare a talentului creativ, o soluție care implică mult mai mult publicul, mărește vizibilitatea campaniei și le oferă tuturor participanților șansa să se afirme.

steff-3

Pentru a se înscrie în competitie, designerii au avut de urmat câțiva pași simpli: și-au urcat în platformă o colecție formată din 12 ținute, câte una pentru fiecare lună a calendarului FAN Courier și au strans voturi pentru ținutele înscrise. Participanții au câștigat vizibilitate, au primit aprecieri din partea publicului pasionat de moda și s-au lăsat evaluați de profesioniști.

Colecţia desemnată câştigătoare  anul acesta este colecţia ”REGENCY” creată de Steff Chelaru,  absolventă a Universităţii Naţională de Artă Bucureşti, masterandă, bursieră și voluntar în cadrul Fundaţiei Principesa Margareta a României. Designerul se va bucura de un pachet complet de promovare: o ședință foto semnată de Cosmin Gogu, evenimentul unic de lansare a colecției și expunerea acesteia pe calendarul FAN Courier distribuit în mii de exemplare pe tot teritoriul țării.

steff-4

Dacă ai ratat competiția de anul acesta, te poți înscrie anul următor. Iar dacă ai participat la edițiile anterioare dar nu ai fost printre câștigători ai șansa să îți prezinți creațiile și în competiția din anul următor. Poți urmări regulamentul pe www.fashionfanatic.ro.

„FAN Courier a pornit cu o idee bună și mult curaj și a devenit liderul serviciilor de curierat din România. Știm că începuturile pot fi grele, chiar dacă sunt frumoase. De aceea, ne-am propus să susținem tinerii designeri, scurtându-le drumul de la primele schițe la un business adevărat.” a declarat Roxana Magopeț, Marketing & PR Manager FAN Courier.

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.