feedback

alerta

Incepand cu data de 16.02.2017 serviciul RED CODE este din nou disponibil la nivel national.

Oriunde, cu placere, pentru eCommerce

Piata de eCommerce este in continua crestere, iar distantele si timpul de livrare nu mai reprezinta bariere atunci cand vindem sau cumparam online.

 

Stim ca fiecare afacere online are obiective si procese specifice. Pentru a le veni in intampinare, echipa dedicata FAN Courier eCommerce este pregatita oricand sa asigure cele mai bune conditii de transport si livrare, construind, in acelasi timp, relatii durabile atat cu partenerii, cat si cu destinatarii finali. Indiferent de marimea business-ului, raspundem cu aceeasi pasiune si profesionalism nevoilor partenerilor nostri, pentru ca toate livrarile sa ajunga rapid in conditii de maxima siguranta la destinatie. Seriozitatea, grija fata de fiecare livrare in parte si investitiile continue in asigurarea celor mai eficiente solutii pentru transportul coletelor sunt garantia pe care o oferim clientilor nostri, care isi bazeaza afacerea pe comertul electronic.

 

Extensii pentru eCommerce

Serviciile FAN Courier pot fi integrate cu usurinta pe site-ul tau prin extensii de curierat dedicate platformelor PrestaShop, OpenCart, Magento sau WooCommerce. Aceste module sunt generate automat in momentul introducerii contractului de prestari servicii in sistemul nostru si nu necesita interventia unui alt dezvoltator de site-uri.


Beneficiul major pe care il ofera extensiile eCommerce il reprezinta generarea automata a AWB-ului si adaugarea lui in SelfAWB, pentru a oferi o organizare mai buna tuturor comenzilor efectuate in magazinul tau online.

Magento 1.6.x, 1.7.x, 1.8.x

Magento 1.9.x

OpenCart 1.5.x

OpenCart 2.0

OpenCart 2.3

PrestaShop 1.4.x

PrestaShop 1.5.x

PrestaShop 1.6.x

PrestaShop 1.7.x

WooCommerce 2.x

Woocommerce 3.x

Aplicatia SelfAWB

Iti punem la dispozitie, fara costuri suplimentare, aplicatia SelfAWB - cea mai complexa aplicatie dezvoltata de o companie de curierat prin intermediul careia poti defini o baza de date cu destinatari, puncte de lucru multiple, poti tine evidenta stricta a expedierilor, intocmi rapoarte financiare sau de livrare, poti chema un curier sau comanda ambalaje.
Catre selfawb

Colaboreaza cu FAN Courier

Daca te afli la inceput de drum, doresti sa-ti extinzi oferta de servicii sau cauti un partener pe termen lung, contacteaza-ne cu incredere.

contact