feedback

Oriunde, cu plăcere, pentru eCommerce

Piața de eCommerce este în continuă creștere, iar distanțele și timpul de livrare nu mai reprezintă bariere atunci când vindem sau cumpărăm online.

 

Știm că fiecare afacere online are obiective și procese specifice. Pentru a le veni în întâmpinare, echipa dedicată FAN Courier eCommerce este pregatită oricând să asigure cele mai bune condiții de transport și livrare, construind, în același timp, relații durabile atât cu partenerii, cât și cu destinatarii finali. Indiferent de mărimea business-ului, răspundem cu aceeași pasiune și profesionalism nevoilor partenerilor noștri, pentru ca toate livrările să ajungă rapid în condiții de maximă siguranță la destinație. Seriozitatea, grija față de fiecare livrare în parte și investițiile continue în asigurarea celor mai eficiente soluții pentru transportul coletelor sunt garanția pe care o oferim clienților noștri, care își bazează afacerea pe comerțul electronic.

 

Extensii pentru eCommerce

Serviciile FAN Courier pot fi integrate cu ușurință pe site-ul tău prin extensii de curierat dedicate platformelor PrestaShop, OpenCart, Magento sau WooCommerce. Beneficiul major pe care îl oferă extensiile eCommerce îl reprezintă generarea automată a AWB-ului și adăugarea lui în SelfAWB, pentru a oferi o organizare mai bună tuturor comenzilor efectuate în magazinul tău online.

Documentație API FAN Courier

PrestaShop 1.7.x

PrestaShop 1.6.x

PrestaShop 1.5.x

PrestaShop 1.4.x

OpenCart 3.0.x

OpenCart 2.3.x

OpenCart 2.0.x

OpenCart 1.5.x

Magento 2.4

Magento 2.0.x-2.3.x

Magento 1.9.x

Magento 1.6.x, 1.7.x, 1.8.x

WooCommerce 7.x

WooCommerce 6.9.x

WooCommerce 3.3.x

WooCommerce 2.x

Aplicația SelfAWB

Iți punem la dispoziție, fără costuri suplimentare, aplicația SelfAWB - cea mai complexă aplicație dezvoltată de o companie de curierat prin intermediul căreia poți defini o bază de date cu destinatari, puncte de lucru multiple, poți ține evidența strictă a expedierilor, întocmi rapoarte financiare sau de livrare, poți chema un curier sau comanda ambalaje.

Colaborează cu FAN Courier

Dacă te afli la început de drum, dorești să-ți extinzi oferta de servicii sau cauți un partener pe termen lung, contactează-ne cu încredere.

Află mai multe
Ai nevoie de suport?
Discută cu ȘteFAN.