Acasă Noutăți Collect Point de la FAN Courier prin rețeaua PayPoint Colet Expres – serviciul care îți permite să ridici coletul când și de unde îți dorești

Collect Point de la FAN Courier prin rețeaua PayPoint Colet Expres – serviciul care îți permite să ridici coletul când și de unde îți dorești

Cum ar fi să faci o comandă online și să o ridici la o oră potrivită programului tău?
Prin Collect Point  de la FAN Courier acest lucru este posibil. Tu alegi CÂND, CUM și de UNDE ridici comanda.

 

Collect Point prin rețeaua PayPoint Colet Expres este o soluție inovatoare pentru a eficientiza expedierea coletelor, introdusă de FAN Courier ca urmare a creșterii cererii de servicii în industria de curierat dar și pentru a veni în întâmpinarea nevoii clienților de a reduce timpii de așteptare. Prin acest serviciu, consumatorii pot solicita livrarea de colete de dimensiuni mici si medii în magazinele partenere PayPoint, de unde le pot ridica în intervale orare optime în funcție de programul acestora.

Cum funcționează acest serviciu?

Intră pe magazinul online preferat și adaugă în coș produsele pe care dorești să le achiziționezi. Completează informațiile necesare pentru încheierea și confirmarea comenzii. Selectează opțiunea de livrare Collect Point și apoi selecteaza magazinul PayPoint Colet Express dorit, aproape de tine. Confirmă comanda și selectează metoda de plată. După livrarea coletului în magazin vei primi un cod unic de colectare prin email sau SMS și tot ce trebuie să faci este să te prezinți în locație cu acesta și cu un act de identitate pentru ridicarea coletului.

În magazinele PayPoint Colet Expres se poate efectua și plata ramburs, în numerar, în cazul în care produsul nu a fost achitat în prealabil prin alte modalități de plată. Prin alegerea serviciului Collect Point în magazinele PayPoint Colet Expres, vei intra în posesia coletelor comandate online simplu, sigur și rapid.

De ce să alegi serviciul Collect Point prin rețeaua PayPoint Colet Expres? 

Collect Point este o alternativă eficientă, flexibilă și comodă de ridicare a comenzilor online, oferind următoarele beneficii:

  • programul extins de lucru al magazinelor
  • proximitatea și aria mare de acoperire a rețelei PayPoint Romania
  • posibilitatea de a ridica expedierea în termen de 7 zile calendaristice, în intervalele orare optime în funcție de programul tău

”Statisticile noastre au arătat că nivelul de satisfacție a clientului crește atunci când vii cu o soluție viabilă, accesibilă și ușor de implementat. Clientul își dorește ca expediția lui să ajungă la timp la destinație și să primească în cel mai scurt timp comanda efectuată.  Suntem convinși că parteneriatul cu PayPoint va fi unul de lungă durată și, mai ales, de succes dat fiind că PayPoint este, ca și FAN Courier, un furnizor de servicii cu acoperire națională, cu un istoric de peste 10 ani în România și o strategie de business bazată pe creștere organică” , a declarat Roxana Magopeț, directorul de marketing și PR al FAN Courier.

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.