Acasă Noutăți ShortsUp: succesul FANtastic de la #MarelePicnic

ShortsUp: succesul FANtastic de la #MarelePicnic

Ajuns la a 4-a ediție, Marele Picnic cinematografic al verii a avut loc anul acesta în miez de vară, la Grădina Botanică București. Spectatorii au fost invitați să ocupe un loc confortabil la firul ierbii și să descopere universul FANtastic al filmelor scurte.

Pe lângă poveștile de pe ecran, programul a fost completat cu ateliere de gătit, cursuri de slackline și frisbee plus un food court cu bucătării urbane. Atmosfera de la Marele Picnic ShortsUP a fost antrenată de energia muzicii jazz prin concertul susținut de Ana Dubyk Cvartet ce a provocat spectatorii la dans.

Evenimentul a adunat numeroși iubitori de film în sala de cinema preferată a sezonului de vara și a proiectat scurtmetraje colectate din întreaga lume și animații care au adunat aplauze și simpatie din partea publicului.

În cadrul evenimentului Marele Picnic ShortsUP a fost difuzat în premieră și scurtmetrajul de animație ”O zi obișnuită”, realizat de FAN Courier, în care ne sunt prezentate situații amuzante, absurde sau ciudate, dar cât se poate de reale cu care un curier se confruntă in fiecare zi în drumul sau până la destinație.

shortsup-poza-1

„Liderul este cel căruia ii revine obligația de a educa piața. De cele mai multe ori brandurile comunică pentru că vor să vândă sau să convingă, noi ne-am dorit să găsim un mod transparent de a prezenta culisele unei livrări, cu bune și cu rele, dar mai ales, cu umor.” Roxana Magopeț, PR&Marketing Manager FAN Courier.

Întregul Univers FANtastic a fost pregătit pentru #Marele Picnic cu un stand care să te transporte în povestea unei “Zile obișnuite”. A fost recreata lumea din animație pe gazonul din grădină și au fost invitati toți participantii să o descopere. Cu ajutorul prietenilor de la Foldo au fost transformate ideile din animatie în obiecte din carton și a fost amenajat un colț de summer fun pentru toți participanții.

Atmosfera a fost completata cu dinozauri gonflabili – pentru că dinozaurii gonflabili sunt întotdeauna o idee bună – colaci, moriști, jucării de plajă și alte props de vară.
În plus, iubitorii de film au fost asteptati cu cinci cartoline ilustrate de Paula și pături de picnic cadou pentru o vizionare mai plăcută. Ce nebunie a ieșit, vedeți și voi.

shortsup-poza-2

Marele Picnic ShortsUP și-a făcut o tradiție din a strânge, vară de vară, cinefili și iubitori ai artelor conexe filmului, într-unul dintre cele mai frumoase zone verzi ale capitalei. Anul acesta, evenimentul a fost găzduit de Universitatea București și Grădina Botanică și livrat de FAN Courier.

ShortsUP e unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte cinematografice independente din România. A pornit în 2008 și a devenit în șase ani un promoter al filmelor scurte și bune din toată lumea și a organizat numeroase evenimente inovatoare care duc experiența cinematografică la următorul nivel. Misiunea ShortsUP este aceea de a crește vizibilitatea scurtmetrajelor și, pe termen lung, valoarea acestora.

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.