Acasă Noutăți FANbox – o rețea de lockere cu extindere la nivel național!

FANbox – o rețea de lockere cu extindere la nivel național!

 

 

La 5 ani de la lansarea primelor lockere din Romania, FAN Courier prezintă FANbox, cel mai prietenos serviciu de livrare, pentru clienții care vor să preia integral controlul livrărilor și să ridice sau să predea expedițiile lor, la orice oră.

 

FAN Courier investește peste 10 de milioane de euro în FANbox – o rețea de lockere cu extindere la nivel național ce oferă clienților mai multă flexibilitate în depunerea și/sau ridicarea expedițiilor.

 

”Într-o lume în care majoritatea serviciilor se adaptează nevoii de flexibilitate a clientului, implementarea sistemului de lockere FANbox este o soluție firească ce oferă posibilitatea de a trimite expediții şi în afara programului de lucru al angajaților şi de a ridica trimiterile independent de programul de lucru al curierului.
De asemenea, în 2022, nu mai este suficient ca livrarea să fie rapidă și eficientă azi, ci și sustenabilă pentru mâine. Sistemul de lockere FANbox reprezintă, totodată, și o soluție prietenoasă cu mediul, pentru că reducem numărul traseelor pe care le parcurgem cu mașinile.
Așadar, suntem prietenoși cu natura și ne sincronizăm și cu programul clienților noștri, care își pot ridica plicurile și coletele simplu și rapid, oricând”,
a declarat Adrian Mihai, CEO și cofondator FAN Courier.

 

 

 

 

  • Rețeaua de lockere FANbox va ajunge la 1.000 de unități până în 2023, iar ca plan de viitor se dorește instalarea altor câteva mii de unități în următorii ani.
  • Lockerele sunt amplasate în locații foarte accesibile clienților, sunt disponibile 24/7, iar costurile de transport sunt mai reduse față de serviciile door-to-door.
  • Livrarea la lockere este prietenoasă cu mediul, contribuind la reducerea amprentei de CO2. Alternativele de livrare la puncte fixe reprezintă soluția sustenabilă pentru viitor, emisiile de carbon reducându-se considerabil față de livrările door-to-door.
  • Prin intermediul rețelei FANbox, clienții au oricând posibilitatea să ridice sau să depună colete și plicuri în lockerele FAN Courier.

 

 

 

Primele 220 de lockere FANbox dezvoltate împreună cu partenerii de la ARKA Industrial Automation au fost deja instalate în mai multe orașe din țară, urmând ca până la finalul anului rețeaua să se dubleze. Planul de extindere prevede ca la jumătatea anului viitor să fie instalate în țară 1.000 de unități.

 

Prin lansarea rețelei de lockere FANbox, continuăm să fie aproape de clienții noștri și să investim în servicii inovatoare care să le satisfacă nevoile. Astfel, clienții FAN Courier, companii și persoane fizice deopotrivă, vor beneficia de mai multă flexibilitate în preluarea și/sau depunerea expedițiilor.

 

Serviciile oferite prin intermediul rețelei de lockere FANbox sunt disponibile 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Lockerele sunt amplasate în locații foarte accesibile, iar costurile de transport sunt mai reduse față de serviciile door-to-door. Plata tuturor serviciilor la locker (transport, ramburs etc.) poate fi efectuată și cu cardul la locker.
Imediat ce expedițiile sunt disponibile în automate, destinatarii primesc prin SMS sau email un cod secret de colectare (PIN) dar și alte informații necesare ridicării expedițiilor. Tot ceea ce au de făcut clienții este să introducă pe ecranul tactil al lockerelor, codul PIN primit prin SMS/email; operațiunile pe care aceștia trebuie să le efectueze la terminale sunt intuitive și foarte ușor de parcurs. Pe baza SMS-ului sau a emailului primit, clientul își poate ridica trimiterea de la lockerul pe care l-a ales: scanează sau tastează codul unic de colectare primit și își ridică expediția.

 

Află mai multe despre FANbox, cel mai prietenos serviciu de livrare!

 

 

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.