Acasă Noutăți FAN Courier – cea mai bună companie de curierat în e-commerce 2022

FAN Courier – cea mai bună companie de curierat în e-commerce 2022

FAN Courier a fost desemnată cea mai bună companie de curierat în e-commerce, în cadrul Galei Premiilor eCommerce 2022, organizată de GPeC.

Aflată la a XVII-a ediție anuală, Gala Premiilor eCommerce 2022 s-a desfășurat pe 26 septembrie la Teatrul Național București, acordând companiilor care activează în comerțul online românesc cele mai importante distinctii ale industriei.

Premiile au fost decernate pe 3 categorii: în funcție de votul consumatorilor online, în funcție de evaluarea făcută de 30 de specialiști în cadrul programului GPeC Proficiency, precum și în funcție de votul Comunității GPeC formată din principalele companii care activează în domeniu

Suntem preocupați de îmbunătățirea serviciilor și optimizarea proceselor tehnologice pentru a satisface cât mai multe dintre nevoile clienților, într-un timp cât mai scurt. Investim și ne dezvoltăm constant, pentru a ne putea îndeplini această misiune.

Premiul GPeC este cea mai bună dovadă că suntem preocupați constant de viitor și de calitatea serviciilor cu care venim in întâmpinarea clienților noștri.

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.