Acasă Noutăți Cadouri de primăvară rapid, oriunde

Cadouri de primăvară rapid, oriunde

cadou primavara

Primăvara aduce prilej de sărbătoare și de cadouri pline de culoare și parfum. Odată cu florile de martie se deschid și oportunitățile de a oferi mulțumire și apreciere celor mai speciale femei din viața noastră.  Însă, din păcate, se întâmplă și ca cele mai dragi femei să nu ne fie mereu aproape. Partea bună este că există mai multe alternative! Arată-ți gratitudinea și surprinde pe cineva de ziua femeii cu un cadou bine meritat, livrat rapid și în siguranță.

Fie că te gandești să iei un cadou pentru mama, bunica, iubita sau cea mai bună prietenă, FAN Courier ți-a pregătit un mic ghid de management al cadourilor astfel încât ele să ajungă la timp, oriunde în țară.

Fă o listă de persoane cărora vrei să le trimiți cadouri

În caz că nu stai foarte bine cu timpul, cel mai eficient este să faci o listă și să te asiguri că nu ai uitat de nimeni. Suntem siguri că nu vrei să omiți pe cineva important, în special într-o zi dedicată femeilor care au grijă de tine și te iubesc sau pe care le iubești  necondiționat. Un gest cât de mic, va fi cu siguranță foarte apreciat.

Cumpără cadourile cu cel puțin 3 sau 4 zile înainte

Știi vorba … “Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi”. Când vine vorba de cadouri, acest principiu se aplică cel mai des. Pentru a te asigura că pachetele tale vor ajunge la destinație la timp, cumpără-le măcar cu 3 sau 4 zile înainte să le livrezi. Astfel specialiștii FAN Courier le vor putea livra în timp util, pentru ziua femeii.

Împachetează cadourile cu atenție deosebită pentru obiectele fragile

Să zicem că ai investit într-o vază de cristal pentru mama ta. Imaginează-ți cel mai nefericit caz în care vaza va ajunge la destinație… în mai multe bucăți. Pentru a evita astfel de situații neplăcute, ia măsuri de precauție. Folosește polistiren și folie cu bule sau chiar cutii de lemn pentru a proteja obiectele fragile. Află mai multe informații despre împachetarea corectă a pachetelor aici.

Găsește cel mai potrivit serviciu de livrare pentru nevoile tale

Pentru a trimite cadoul ales poți opta  pentru o livrare Standard (livrare într-un termen mediu de 24h de la expediere), livrare Red Code (livrare până la ora 10 a zilei următoare ridicării expedierii) sau livrare Express Loco, pentru livrări rapide în București.

Contactează un reprezentant FAN Courier și livrează în cel mai scurt timp posibil

Odată ce ai terminat de împachetat cadoul și ai ales cel mai potrivit serviciu pentru tine, cheamă un curier care să ridice pachetul și să-l ducă rapid și în siguranță la destinație. Poți contacta un curier prin intermediul formularului nostru  sau la numărul de telefon 021 9336. O altă opțiune este să verifici dacă nu ai un punct de lucru FAN Courier în apropierea ta. Verifică lista de puncte de lucru și contactele aferente în zona noastră de contact.

Gustă bucuria de a dărui

Odată livrat cadoul, tot ce trebuie să faci este să afli reacția destinatarelor tale. Cu siguranță bucuria lor va fi și bucuria ta, care te va umple de energie pozitivă la început de primăvară. Chiar dacă vei rata momentul despachetării cadoului, vei simți satisfacția de a crea un șir de zâmbete… lucru care este de neînlocuit. ?

Echipa FAN Courier îți dorește o primăvară plină de zâmbete pe care să le livrezi oriunde, oricând, cu plăcere!

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.