Acasă Noutăți O zi obișnuită – Povestea campaniei

O zi obișnuită – Povestea campaniei

Curierul ne aduce acasă pantofii aceia la reducere, cărțile care își vor petrece timpul pe noptieră sau cadoul pe care urmează să-l dăruim. Noi vedem doar coletul, dar cum văd ei fiecare livrare pe care o fac? De la această curiozitate a pornit noua campanie FAN Courier, O zi obișnuită – Ediția Real Life. O campanie cu și despre curieri, livrată chiar de ei.

Jobul unui curier nu e mereu ușor, pentru că de fapt are de jonglat zilnic cu atribute ale mai multor meserii. Trebuie să fie șofer bun și punctual, trebuie să aibă calități de customer relationship, pentru că în fiecare zi cunoaște oameni noi și trebuie să fie întotdeauna vigilent, ca să poată rezolva situații neașteptate. Latura frumoasă a meseriei de curier este aceea că are potențialul de a aduna povești de toate felurile: vesele, triste, emoționante, amuzante, absurde ș.a..

Așadar, am predat legătura curierilor noștri, care au acceptat să ne spună ce înseamnă pentru ei o zi obișnuită „la birou” pe oziobisnuita.ro. Am început cu opt povești frumoase care, desi nu intra in competitia pentru premiile puse in joc, ne-au câștigat inimile pe loc.

Îi invităm pe toți curierii, fie că sunt angajați la FAN Courier sau nu, să își spună poveștile în fața unei țări întregi care să-i aplaude. Dacă știi un curier cu o poveste interesantă, ii poti trimite invitatia de a-si posta povestea direct din pagina www.oziobisnuita.ro

Cel mai „aplaudat” curier merită să descopere România și în afara programului. Așadar, cel care strânge cel mai mare număr de aplauze la finalul campaniei, alege, de data aceasta, destinația. Mai exact, câștigă o excursie de șapte zile, oriunde în România, cu plăcere. Și, pentru că un curier e mereu pe drum, adică mereu pe fugă, curierii pot câștiga săptămânal, prin tragere la sorți, un survival kit cu instrumentele necesare pentru a depăși provocările de zi cu zi.

Campania rulează timp de nouă săptămâni (16 octombrie – 15 decembrie) și este promovată în online, cinema, radio și OOH.

Primele ”confesiuni” au apărut deja și au strâns aproape 3000 de aplauze. Le puteți vedea aici.

Ești curier? Tu ce întâmplări ai strâns de-a lungul timpului?

Înscrie-te și poți câștiga marele premiu: o excursie oriunde în România!

Nu contează pentru ce firmă de curierat lucrezi, contează doar faptul că îți faci meseria cu drag și te bucuri din plin de întâmplările si provocările zilnice.

 

fan-courier-o-zi-obisnuita-1

fan-courier-o-zi-obisnuita-3fan-courier-o-zi-obisnuita-2

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.