Acasă Noutăți În memoria Capitanului FAN Courier, Nadir Leonard Balasel

În memoria Capitanului FAN Courier, Nadir Leonard Balasel

București, 29 ianuarie 2017

Directorul Adjunct al FAN Courier, Nadir Leonard Balasel, coordonatorul celor peste 5250 de angajați ai companiei, s-a stins din viață fulgerător în data de 28 ianuarie 2017.  Întreaga comunitate FAN Courier este profund îndurerată de dispariția celui care a condus cu devotament și profesionalism echipa FAN, încă de la începuturi, spre succes. Nadir Balasel este omul care a pus bazele serviciului de curierat rapid în România, iar cei 19 ani de realizări ai afacerii FAN Courier în piața autohtonă i se datorează în foarte mare măsură.

Pasionat de yachting și Absolvent al Academiei Navale din Constanța, Nadir Balasel a fost Căpitanul incontestabil, atât în vremuri line, cât și pe timp de furtună, al unui echipaj care a devenit și va continua să fie, datorită lui, FANtastic. Nadir a fost un model, un coleg și un manager dedicat. Dar și un tată și un soț iubitor. Colectivul FAN Courier, colaboratorii, piața de curierat din România dar mai ales familia și cei care îl iubesc ii vor simți lipsa și promit să poarte mai departe idealurile și proiectele sale.

Slujba de înmormântare va avea loc marți, 31.01.2017, în Cimitirul Civil Ghencea. În ziua de luni, 30.01.2017, cel care a fost Directorul Adjunct al FAN Courier va fi transportat  de la sediul central al companiei pe care a crescut-o spre Biserica “Sfinții Arhangheli Mihai și Gavriil” localizată pe Bd. Ghencea 41, unde toți cei care l-au cunoscut iși pot lua rămas bun.

“Drum lin, Nadir. Nu te vom dezamăgi”  – echipa ta FANtastică.    

Compania FAN Courier a fost înființată în 1998 și este deținută de Felix Pătrășcanu și frații Adrian și Neculai Mihai, fiind liderul pieței de curierat din România. Încă de la înființare Nadir Leonard Balasel a ghidat evoluția companiei ca Director Adjunct și coordonator al întregului colectiv.

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.