Home News In memoria Capitanului FAN Courier, Nadir Leonard Balasel

In memoria Capitanului FAN Courier, Nadir Leonard Balasel

Bucuresti, 29 ianuarie 2017

Directorul Adjunct al FAN Courier, Nadir Leonard Balasel, coordonatorul celor peste 5250 de angajati ai companiei, s-a stins din viata fulgerator in data de 28 ianuarie 2017.  Intreaga comunitate FAN Courier este profund indurerata de disparitia celui care a condus cu devotament si profesionalism echipa FAN, inca de la inceputuri, spre succes. Nadir Balasel este omul care a pus bazele serviciului de curierat rapid in Romania, iar cei 19 ani de realizari ai afacerii FAN Courier in piata autohtona i se datoreaza in foarte mare masura.

Pasionat de yachting si Absolvent al Academiei Navale din Constanta, Nadir Balasel a fost Capitanul incontestabil, atat in vremuri line, cat si pe timp de furtuna, al unui echipaj care a devenit si va continua sa fie, datorita lui, FANtastic. Nadir a fost un model, un coleg si un manager dedicat. Dar si un tata si un sot iubitor. Colectivul FAN Courier, colaboratorii, piata de curierat din Romania dar mai ales familia si cei care il iubesc ii vor simti lipsa si promit sa poarte mai departe idealurile si proiectele sale.

Slujba de inmormantare va avea loc marti, 31.01.2017, in Cimitirul Civil Ghencea. In ziua de luni, 30.01.2017, cel care a fost Directorul Adjunct al FAN Courier va fi transportat  de la sediul central al companiei pe care a crescut-o spre Biserica “Sfinţii Arhangheli Mihai și Gavriil” localizata pe Bd. Ghencea 41, unde toti cei care l-au cunoscut isi pot lua ramas bun.

“Drum lin, Nadir. Nu te vom dezamagi”  – echipa ta FANtastica.    

Compania FAN Courier a fost infiintata in 1998 si este detinuta de Felix Pătrăşcanu si fratii Adrian si Neculai Mihai, fiind liderul pietei de curierat din Romania. Inca de la infiintare Nadir Leonard Balasel a ghidat evolutia companiei ca Director Adjunct si coordonator al intregului colectiv.

eCommerce Solutions

FAN Courier has created modules for integrating courier services on your website.