Acasă Noutăți FAN Courier instalează lockerul 1.000

FAN Courier instalează lockerul 1.000

Lockerul FANbox cu numărul 1.000, instalat în București, în ziua de BlackFriday, este o bornă importantă a proiectului demarat anul trecut, care prevede atingerea pragului de 2.000 de unități până la jumătatea anului 2024, investiția totală fiind estimată la aproximativ 20 milioane euro. În acest an, instalarea de lockere a fost accelerată, în urma cererii mari venite din toată țara.

”După instalarea lockerului FANbox cu numărul 1.000, anticipăm că vom încheia anul cu 1.100 de unități deja instalate și o rețea totală de 2.000, până la jumătatea anului viitor. Cererea pentru acest tip de livrare a fost mare și a venit din toată țara, de aceea rețeaua de lockere a devenit una dintre principalele noastre investiții în acest an. După ce apelează o dată la acest sistem, clienții rămân fideli acestei variante de livrare în proporție de 80%, pentru că lockerele vin cu beneficii pentru toate părțile implicate, fie curieri, fie clienți sau parteneri. Livrarea la locker permite, în primul rând, curierilor să livreze mai multe expediții într-un timp mult mai scurt față de livrările door to door, mai ales în perioadele cu vârf de activitate, cum sunt campaniile de discounturi de Black Friday și de Sărbători”, a declarat Adrian Mihai, CEO și cofondator FAN Courier.

Pentru anul următor, FAN Courier a contractat următorul lot de 1.000 de lockere, care vin cu îmbunătățiri de hardware, cum ar fi display nou, POS nou, sisteme noi de închidere a casetelor și sistem nou de instalare pe poziție.

De asemenea, softul unităților va fi îmbunătățit, astfel încât sistemul să permită clienților să predea expediții și la alte lockere decât cele alese inițial pentru predare sau să plătească facturi.

Rețeaua de lockere FANbox s-a dovedit una dintre cele mai eficiente metode de livrare, ca urmare a multiplelor beneficii pe care le oferă clienților. Sunt sigure – lockerele dispun de alarmă anti-efracție, supraveghere video și sistem de monitorizare, sunt comode – sunt amplasate în locații accesibile, cu o rețea în continuă dezvoltare și țin clienții informați în permanență – au un sistem complet de tracking și call center de monitorizare dedicat. Totodată, alegând livrarea la locker contribuim la reducerea amprentei de carbon. Lockerele sunt disponibile 24/7, atât pentru predare, cât și pentru ridicare, iar plățile se efectuează extrem de simplu, folosind cardul bancar. Lockerele FANbox oferă posibilitatea de a returna coletele la orice oră, fără a mai fi necesară tipărirea de AWB-uri, iar clienții care nu sunt prezenți la adrese pentru livrare door to door pot solicita redirecționarea la un locker din proximitate.

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.