Acasă Noutăți FAN Courier deschide un HUB internațional la Arad

FAN Courier deschide un HUB internațional la Arad

HUB-ul de la Arad, dedicat exclusiv e-commerce-ului international

Ca urmare a interesului crescut al sellerilor internaționali pentru România, FAN Courier a deschis la Arad un nou HUB internațional, dedicat exclusiv e-commerce-ului.

”Ne dorim, prin această investiție, să încurajăm e-commerce-ul cross-border, oferindu-le clienților o experiență mult mai bună, un proces de transport mult mai facil și, totodată, să îmbunătățim capacitatea operațională. Unul dintre obiectivele de business pentru 2024 este și o prezență mai semnificativă în Europa din dorința de a fi mai aproape de clienții noștri. O parte din investiții va fi destinată dezvoltării de noi puncte de legătură între România și Vestul Europei, transformând astfel FAN Courier într-un jucător regional.”, a declarat Adrian Mihai,  CEO FAN Courier.

HUB-ul internațional de la Arad a fost dezvoltat lângă sediul FAN Courier Arad și cuprinde și un centru de fulfillment. HUB-ul urmează să fie tehnologizat în aproximativ 6 luni, prin instalarea unei benzi de sortare automate, cu o capacitate de 15.000 de colete/oră. Investiția totală în acest HUB este de 4 milioane euro.

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.