Acasă Noutăți 25 de ani de FAN. Împreună.

25 de ani de FAN. Împreună.

Povestea FAN începe cu trei tineri întreprinzători, cu o idee de business, o Dacie 1300 verde și o incredibilă dorință de reușită.

25 de ani mai târziu, FAN Courier continuă să scrie istorie: este lider de piață în industria de curierat din România, are o echipă de peste 8000 de oameni, zeci de mii de clienți și nenumărați parteneri alături de care crește sustenabil, împreună cu mediul de afaceri și comunitatea.

De 25 de ani scriem împreună povestea succesului antreprenoriatului 100% românesc. Într-o lume în continuă transformare, plină de imprevizibil, avem o certitudine: Împreună suntem mai puternici.

Mulțumim tuturor celor care au sărbătorit și sărbătoresc alături de noi 25 de ani de activitate, celor care au încredere în noi și care ne ajută să scriem filă cu filă povestea FAN Courier și tuturor celor care ne răsplătesc, în fiecare zi, cu un zâmbet la livrare.

La mulți ani, FAN Courier! Să ne vedem cu bine, și la multipli de 25 de ani!

Povestea FAN Courier a fost sărbătorită la începutul lunii martie, printr-un eveniment aniversar, pe care îl puteți urmări aici:

Află mai multe despre primii 25 de ani ai FAN Courier aici https://www.fancourier.ro/FAN-courier-25-de-ani-de-excelenta-pe-piata-de-curierat/.

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.