Acasă Noutăți Noul Ghid de Ambalare

Noul Ghid de Ambalare

Noul Ghid de Ambalare e gata de consultat oricând ai nevoie să afli cum se ambalează în mod corespunzător conținutul coletului tău. Ne-am asigurat că include toate detaliile și indicațiile specifice, în funcție de tipul materialului din care e fabricat produsul, fragilitate, volum și alte criterii, ca expedițiile tale să fie în siguranță pe tot parcursul transportului.

Pe drumul de la expeditor la destinatar, coletele trec prin multe verificări, procese de manevrare și manipulare mecanică, iar integritatea lor depinde de modul în care sunt ambalate.

Pentru că ne dorim să vă oferim cele mai bune servicii de livrare și pentru că integritatea coletelor este importantă pentru noi, am conceput un nou ghid de ambalare care va clarifica standardele minime necesare pentru acceptarea mărfii în rețeaua noastră.

În acest ghid, veți găsi recomandările, restricțiile de greutate și dimensiunile pentru coletele transportate ce se aplică pentru a asigura transportul și manipularea expedițiilor în depozitele FAN Courier și de către flota de autovehicule, în condiții de maximă siguranță. Pentru a evita deteriorările pe parcursul tranzitului prin rețeaua FAN Courier, toate expedițiile trebuie ambalate corespunzător pentru transportul vrac sau consolidat.

Consultă noul Ghid de Ambalare înainte de trimiterea oricărui colet, îl găsești aici.

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.