FAN Courier se afla pe primul loc in Top Superbrands 2017

11 aprilie 2017 | Autor : FAN Courier

17796598_3164130420300793_2816526147350364399_n

 

Inceputul lunii aduce vesti FANtastice: FAN Courier ocupa primul loc in Top 15 Superbrands Romania 2017. Pentru a doua oara in istoria de peste 10 ani a premiilor, un brand romanesc se afla pe locul fruntas in clasament. Primim premiul cu bucurie si, totdata, cu promisiunea de a deveni zi de zi mai buni. Iar pentru ca orice premiu se datoreaza oamenilor, le multumim pentru incredere echipei FAN Courier, partenerilor nostri de drum si clientilor.

“Ne onoreaza faptul ca FAN Courier, liderul pietei locale de curierat, a fost desemnata castigatoarea Top 15 Superbrands, distinctie ce confirma determinarea intregii noastre echipe de a face performanta. Suntem mandri ca de 19 ani scriem istoria antreprenoriatului in Romania si ne bucuram sa descoperim ca la aceasta istorie contribuie din ce in ce ma multe branduri romanesti. In acelasi timp, distinctia primita ne obliga sa fim si in continuare cel putin la fel de exigenti cu noi insine pentru a continua sa crestem calitatea serviciilor oferite”, spune Roxana Magopet, PR&Marketing Director FAN Courier.

Programul Superbrands pentru Romania evaluează anual performanța brandurilor de produse si servicii, dar si performanta brandurilor corporate, din perspectiva profesionistilor in business din Romania. Intr-o prima etapa, Consiliul de Onoare Superbrands, alcatuit din 30 de specialisti in management, marketing, comunicare si branding, evalueaza peste o mie de branduri din peste 50 de categorii. In urma selectiei, 653 de branduri calificate sunt incluse in cercetarea de piata realizata de Ipsos pe un esantion reprezentativ.

 “In contextul digitalizarii ca directie globala in afaceri, brandurile care au stiut cum sa empatizeze cu prioritatile consumatorului, sa-i intalneasca asteptarile, la momentul si cu mesajul potrivit, au avut de castigat in fidelizarea clientilor”, afirma specialistii BDR Associates, initiatorii studiului.