Acasă Noutăți FAN Courier lansează ȘCOALA FAN

FAN Courier lansează ȘCOALA FAN

scoala-fan-logo

ȘCOALA FAN | premise

Școala FAN s-a născut dintr-o nevoie de a oferi clienților noștri servicii de curierat de cea mai bună calitate și într-un timp optim. Pentru a realiza acest lucru este necesar să avem oameni bine pregătiți care să aibă cunoștințe solide în domeniul serviciilor de curierat. Contextul actual al forței de muncă în logistică și elemente de curierat nu include un organism care să ofere cunoștințe relevante în această direcție, prin urmare am identificat aici o oportunitate de a aduce ceva benefic pe piața din România. ȘCOALA FAN este un sprijin pentru piața forței de muncă oferind pregătire de specialitate și cadru favorabil dezvoltării competențelor de bază pentru accederea în meserii din domeniul logisticii de curierat.

 

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul curieratului rapid, cu peste 5800 de angajați și colaboratori la nivel național, FAN Courier devine unul dintre angajatorii principali din acest domeniu. Aceste aspecte, dar și existența unui Departament de Training și Dezvoltare intern, operațional de peste 10 ani, cu programe dedicate industriei, sunt elementele care stau la baza inițiativei ȘCOALA FAN.

Astfel, FAN Courier își propune construirea și implementarea la nivel național a unui mediu de învățare vocațional, adaptat competențelor specifice curieratului rapid, cu scopul de a oferi forței de muncă din România cadrul corect pentru formarea profesională, dedicată postului de curier și a posturilor conexe.

 

ȘCOALA FAN | Cui se adresează

 ȘCOALA FAN  este deschisă oricui are minimum vârsta de 18 ani și dorește să se profesionalizeze pentru a urma o carieră în domeniul logistic de curierat. Limita de 18 ani este impusă deoarece în cadrul formării pe care o oferim, cursantul va urma școala de șoferi în vederea obținerii permisului de conducere. Criteriile de selecție pentru ȘCOALA FAN nu sunt restrictive, oricine poate aplica indiferent de educație sau experiență anterioară. Tot ce ai nevoie este să ai 18 ani și să îți dorești să urmezi cursurile Școlii și apoi să intri în echipa FAN Courier după absolvire și obținerea permisului de conducere.

 

ȘCOALA FAN | Formare și beneficii

Cei care aplică la ȘCOALA FAN se bucură de un program de formare flexibil adaptat propriului ritm de învățare și cuprinde atât parte de pregătire teoretică, cât și practică. Un avantaj foarte mare este acela că formarea este gratuită și ești înscris la școala de șoferi pentru obținerea permisului de conducere. Forma de învățare cuprinde sesiuni online, dar și workshopuri în sală. Fiecare participant înscris își va dezvolta competențe specifice postului, competențe tehnice, elemente de bază în logistică, utilizarea device-urilor mobile, legislație, mecanică. Am avut în vedere și cursuri care să dezvolte competențe relaționale cu clientul și conduita profesională adaptată mediului de business, conduită în trafic și responsabilitate socială.

Un beneficiu major al școlii este că te pregătește pentru meseria de curier și alte meserii conexe domeniului de curierat rapid oferindu-ți deja la absolvire un loc de muncă în cadrul echipei FAN Courier.

De asemenea, prin înființarea ȘCOLII FAN, cel mai mare angajator din domeniul curieratului rapid de pe piața din România creează șanse egale pentru persoanele din mediile și zonele defavorizate, pentru obținerea unui post într-o industrie în continuă creștere și în compania care este lider în domeniu.

 

 

Intră și află toate detaliile despre cum poți aplica la cursurile Școlii FAN pe www.fancourier.ro/scoala-fan

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.