Acasă Noutăți FAN Courier a organizat un transport umanitar în Ucraina

FAN Courier a organizat un transport umanitar în Ucraina

FAN Courier, împreună cu Fundatia FAN Courier, a organizat un transport umanitar independent format din TIR-uri FAN Courier și 2 ambulanțe Pubblica Assistenza SFERA în orașul Ivano Frankivsk.

Convoiul a transportat peste 27 de tone de ajutoare umanitare strânse de Crucea Rosie Maramures la Ivano-Frankivsk, un oraș aflat la 250 km de graniță, într-o regiune puternic afectată de bombardamente, zona în care convoaiele umanitare cu TIR-uri ajung foarte greu din cauza riscurilor existente.

Ținem să mulțumim în mod special colegilor noștri care, așa cum ne-au dovedit și în timpul pandemiei, sunt adevărați eroi. Datorită curajului și dăruirii lor, trecând printr-o regiune bombardată chiar și în ziua transportului, oamenii izolați în Ivano Frankvisk au primit produse esențiale traiului.

La nivel de companie, dar și la nivel individual, prin angajații noștri dedicați, din București și din toată țara, ne-am implicat în acțiuni sociale și vom continua să o facem, atâta timp cât va fi nevoie, în acest context geopolitic tulburat și în mediul socio-economic atât de puternic afectat.

Suntem oriunde e nevoie de noi.

 

 

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.