Acasă Noutăți Cum să ambalezi corect: ghidul complet al expedițiilor fragile

Cum să ambalezi corect: ghidul complet al expedițiilor fragile

Te-ai aflat și tu, probabil, în situația de a dori să trimiți un colet și de a nu ști cum se ambalează în mod corespunzător conținutul acestuia. Se întâmplă și celor mai FANtastici clienți ? . Nicio grijă, însă, astăzi ne aflăm aici pentru a-ți oferi ghidul complet de ambalare: de la sticlărie la frigidere, pentru expediții FANtastice, oriunde, cu plăcere! Așadar, dăm astăzi startul ambalării celor mai frecvente categorii de produse fragile și vorbim despre obiectele din sticlă!

Sticlăria

general2

Când vine vorba despre produsele casante, sticlăria ocupă, probabil, primul loc pe listă. Cele mai cunoscute sunt, desigur, obiectele de decor realizate din sticlă. O vază, un bibelou sau o sticlă de vin de colecție, achiziționate în cea mai recentă vacanță sunt cadouri ideale pentru cei dragi, motiv pentru care vom lua măsuri suplimentare pentru a ajunge la aceștia în condiții optime. Pentru ca ei să păstreze suvenirul de la tine la loc de cinste, ambalarea corespunzătoare este esențială. Ambalajul din lemn este preferat pentru toate cadourile din vacanță, iar unele magazine chiar pun la dispoziție o astfel de opțiune de împachetare.

vaza2

Mai sunt, cu siguranță, și obiectele voluminoase din sticlă, precum geamuri ori oglinzi de diferite dimensiuni. În cazul în care ești un furnizor care livrează clienților săi unul dintre obiectele de mai sus, atunci știi că livrarea acestor produse se face cu maximum de atenție la detalii. Noi recomandăm apelarea la ambalajul special compartimentat din lemn, iar ca o măsura în plus de protecție, interior din polistiren, pentru ca obiectul din sticlă să se mențină fix pe durata transportului.


 

voluminos3

 

Apelează la colegii noștri din sediile FANtastice sau scrie-ne pe pagina de Facebook FAN Courier, în caz că ai nelămuriri cu privire la ambalarea produselor pe care dorești să le expediezi. Și nu uita, o ambalare adecvată crește cu aproape 85% siguranța și integritatea expediției tale!

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.