Acasă Noutăți Avantajele actualizării software-ului și beneficiile utilizării noii versiuni selfAWB

Avantajele actualizării software-ului și beneficiile utilizării noii versiuni selfAWB

Tehnologia evoluează în ritm accelerat, iar amenințările cibernetice sunt la zi cu noile schimbări.
Pentru a fi cu un pas înainte, le recomandăm clienților FAN Courier să își actualizeze sistemul de operare și să utilizeze noua versiune a aplicației selfAWB.

Sistemul de operare este o parte esențială în funcționarea și utilizarea oricarui dispozitiv. Fiecare nou upgrade și fiecare nouă versiune a unui program aduce îmbunătățiri pentru a combate posibilele pericole din mediul online, precum infectarea cu viruși sau programe malware.

Utilizarea unui software învechit vulnerabilizează securitatea computerului și îl predispune în fața unor atacuri cibernetice, fapt care poate conduce la pierderea datelor din sistem ori la furtul și utilizarea lor în scopuri malițioase.

Un sistem de operare depășit nu permite accesarea unei aplicații la adevarata ei performanță, motiv pentru care utilizatorii pierd din vedere facilitățile care i-ar putea ajuta la îmbunătățirea productivității și eficienței.

FAN Courier ia constant măsuri suplimentare privind infrastructura rețelelor de comunicații pentru a înlătura orice posibil pericol și pentru a oferi cele mai bune servicii într-un mediu cât se poate de sigur și de puternic.

Noua versiune selfAWB este cu toate update-urile la zi și are instalat un nivel superior de protecție – TLS 1.2, prin care menținem datele stocate în siguranță și livrăm cea mai bună performanță.

FAN Courier pune la dispoziția clienților săi link-urile utile pentru a-și actualiza browserul, în cazul în care nu au facut-o deja, în contul selfAWB.

FAN Courier recomandă clienților săi descărcarea unei variante upgradate de browser și utilizarea noii versiuni selfAWB pentru a elimina orice posibilă vulnerabilitate cibernetică din sistem lor și pentru a se bucura de avantajele utilizării unui software mai performant, mai puternic, mai sigur.

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.