Acasă Noutăți Împreună schimbăm lumea în bine

Împreună schimbăm lumea în bine

Am crezut întotdeauna cu tărie că educația, performanța, stilul de viață activ și spiritul antreprenorial sunt pilonii care au forța de a schimba societatea în bine. De aceea, le-am sprijinit de câte ori am avut ocazia și am ajutat la scrierea unora dintre cele mai frumoase povești.

1

Astăzi, povestea merge mai departe cu un alt nume: Fundația FAN Courier. Pentru că dintotdeauna am crezut în bine și ne dorim să facem bine în mod constant, începând din această lună vom susține cu aceeași dedicare proiecte și oameni ambițioși care au puterea de construi căi spre succes.

2

De la egalitatea de șanse la proiecte sau afaceri care susțin clase defavorizate de societate și până la competiții sportive sau sportivi inspiraționali care fac mândri o întreagă națiune, investim în idei și în oamenii determinați care au puterea de a le pune în practică.

3

Una dintre primele inițiative ale Fundației a fost, alături de ONG-ul Free Miorița, de a aduce lumină în cinci dintre cele 25 de case din Urșița, satul fără electricitate de lângă Iași. Familiile de acolo și copiii acestora au aprins pentru prima dată un întrerupător electric, făcând saltul dintr-un secol în altul. Inițiativa ”Lumină pentru România” ne-a demonstrat că lumina poate fi unul dintre cele mai mari cadouri pe care cineva le poate primi. Vom continua să ne dorim binele și să facem bine și să continuăm în această inițiativă atât timp cât vor exista oameni care au nevoie de ajutorul nostru.

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.