Acasă Noutăți FAN Courier este partenerul principal al Turneului Internațional de Baschet in Fotoliu Rulant ‘Maria’, pentru al X-lea an consecutiv

FAN Courier este partenerul principal al Turneului Internațional de Baschet in Fotoliu Rulant ‘Maria’, pentru al X-lea an consecutiv

Turneul Internațional de Baschet in Fotoliu Rulant “Maria”, (TIBFR “Maria”) a ajuns anul acesta la ediția a XV- a, urmâd a se desfașura la Oradea, in perioada 23-25 august 2019.

TIBFR ‘Maria’ oferit de FAN Courier este, la ora actuală, cel mai important eveniment de baschet in fotoliu rulant din România. Evenimentul promovează sportul adaptat pentru persoanele cu dizabilități locomotorii și a devenit, cu timpul, un turneu internațional ce se bucură de aprecierea unui public din ce in ce mai numeros.

Cea de-a XV-a editie a Turneului Internațional de Baschet in Fotoliu Rulant “Maria” se va derulata și in acest an sub deviza “100% baschet”.

La startul competiției se vor alinia echipele: ASP Oradea (Romania), SGK Rolling Chocolate Heidelberg (Germania), Dunav Apatin (Serbia) si MERCATOR Ljubljana (Slovenia). Meciurile din cadrul turneului de baschet in fotoliu rulant se vor disputa sâmbătă 24 august, în Sala de Jocuri Sportive a Universitații din Oradea.

TVR Cluj si TVR 3 va asigura transmisia in direct a unui meci de baschet, pe care echipa gazdă îl va disputa in cadrul TIBFR “Maria”.

TIBFR “Maria” este o noua promovare a potențialului pe care România il are in susținerea evenimentelor internaționale de sport adaptat, iar FAN Courier este de 10 ani un mandru susţinător al baschetului adaptat şi al echipei de baschet în fotoliu rulant, ASP Oradea.

 

 

 

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.