Acasă Noutăți Cargobike-ul electric, noul vehicul din flota FAN Courier

Cargobike-ul electric, noul vehicul din flota FAN Courier

De ani buni, analizăm posibilitatea de a introduce în flota proprie mijloace de transport eco-friendly. Am studiat numeroase variante și propuneri întâlnite la târgurile internaționale de profil, iar prototipul care ne-a convins și cel pe care îl vom testa este cel fabricat la Fălticeni.

poza_electric

Shillex, este  produs de către un inginer roman, este 100% eco-friendly, atinge o viteză de 25 km/h și poate transporta maxim 120 kg. Prin aceasta achiziție, susținem inițiativele antreprenorilor români și reușim sa acoperim cu succes cererea de servicii de curierat în zonele exclusiv pietonale din marile orașe.

Primul cargobike electric va asigura ridicarea și livrarea expedițiilor în zona Centrul Vechi din Capitală. Prototipul eco-friendly se află în prezent în faza de omologare însă, după obținerea tuturor avizelor impuse de legislație acesta va fi testat în regim de pilot în cea mai mare zonă pietonală din București – Centrul Vechi. În funcție de reacția pieței, conceptual va fi extins și în alte mari orașe ale țării: Brașov, Sibiu, Constanța, Timișoara.

”Cargobike-ul Shillex este un produs 100% românesc. Inovația îi aparține unui inginer român care și-a transformat pasiunea pentru biciclete în afacere. Cargobike-urile custom made sunt realizate într-un atelier de producție în Fălticeni și expuse apoi într-un showroom în Botoșani. Acest parteneriat este modul prin care noi, FAN Courier, susținem antreprenoriatul românesc și încurajăm antreprenorii români să-și pună în practică ideile și pasiunile”, a explicat Adrian Mihai.

Cargobike-ul poate atinge o viteză maximă, limitată electronic de 25 km/h, este prevăzut cu 2 baterii electrice care asigură  autonomie de transport de aproximativ 55 km parcurși în 4 zile de activitate.  Vehiculul nu necesită permis special de conducere și poate transporta colete cu dimensiuni de maxim 125x85x130 cm și o greutate însumată de 120 kg. Expedițiile beneficiază de aceleași condiții de siguranță ca celelalte mijloace de transport pe care le folosim, coletele și plicurile fiind depozitate în cutia fixată pe vehicul.

Soluții eCommerce

FAN Courier a creat module pentru integrarea serviciilor de curierat pe site-ul tău.