EXTENSII E-COMMERCE

FAN Courier a dezvoltat extensii de curierat pentru platformele de comert online PrestaShop, OpenCart, Magento si WooCommerce. Pe scurt, daca doresti sa te lansezi in domeniul e-commerce si nu ai un specialist care sa iti dezvolte site-ul, poti integra rapid serviciile FAN Courier, oferind in acest sens cumparatorilor posibilitatea de estimare a costului de transport si de a alege optiunea de livrare cu FAN Courier.

Modulele e-commerce pot fi folosite de catre clientii care au incheiat un contract de prestari servicii cu FAN Courier. Datele de autentificare necesare folosirii modulului FAN Courier pentru platformele e-commerce se genereaza automat in momentul introducerii contractului de prestari servicii in sistem.

Pentru informatii comerciale legate de incheierea unui contract, va rugam contactati Departamentul Vanzari pe adresa  sales.bucuresti@fancourier.ro

Vei castiga timp deoarece AWB-ul este completat automat si adaugat in selfAWB si vei avea o buna organizare a expeditiilor aferente comenzilor din magazinul tau.

 

Copyright© 2014 FAN Courierby Marks Digital