AERIAN WORLDWIDE

Transport aerian worldwide

Prin serviciul de transport aerian worldwide, FAN Courier va ofera posibilitatea de a expedia plicuri si colete oriunde in lume, acestea ajungand la destinatie prin cele mai puternice retele express de pe piata mondiala de profil.

Pentru transport non documente in afara Uniunii Europene sunt solicitate urmatoarele documente: factura proforma, packing list si copie CUI (persoana juridica) sau CI (persoana fizica). Serviciile includ transport door-to-door (de la usa expeditorului pana la usa destinatarului) si formalitatile de vamuire pentru expedieri non-document catre statele extra comunitare.

De asemenea, aveti posibilitatea de a utiliza solutiile web (selfAWB, urmarire online a expedierilor) si puteti primi gratuit confirmare de primire. Pentru urmarirea tranzitului exista posibilitatea de redirectionare catre site-ul partenerului nostru.

Informatii privind timpii de tranzit aferenti transportului aerian puteti gasi aici

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati telefonic Departamentul Expedieri Internationale la numarul 021 9336 / e-mail export@fancourier.ro  sau sales.bucuresti@fancourier.ro

Copyright© 2014 FAN Courierby Marks Digital