Home News 6 motive pentru care sa optezi pentru serviciul Collect Point

6 motive pentru care sa optezi pentru serviciul Collect Point

Ești FAN cumpărături online? Atunci cu siguranță vei deveni și FAN-ul serviciului Collect Point. De ce?Pentru ca ai toate motivele: program extins, flexibilitate, proximitate. Indiferent dacă ești cumpărător și alegi acest tip de livrare sau dacă ai un magazin online și dorești să oferi această facilitate clienților tăi, află care sunt beneficiile de ambele părți.

cp-harta

Ce beneficii are opțiunea Collect Point pentru destinatar?

Ți-ai comandat perechea de pantofi perfectă pentru noul sezon sau ai găsit gadgetul la care visai la un super preț, însă din cauza programului îți este dificil să te întâlnești cuun curier? Nicio problemă. În momentul plasării comenzii, poți selecta opțiunea de livrare Collect Point, dacă magazinul online de unde îți faci cumpărăturile îți oferă acest serviciu. Introduci adresa din aria căreia vrei să ridici expediția, iar sistemul îți va arăta care sunt cele mai apropiate magazine PayPoint Colet Expres, urmând ca tu să îl selectezi pe cel care îți este cel mai aproape. Simplu, nu?

Ce beneficii ai alegând această metodă de livrare?

  • Proximitatea și aria mare de acoperire a rețelei PayPoint. Serviciul Collect Point nu te limitează în privința adresei la care dorești livrarea. Poți opta pentru magazinul PayPoint Colet Expres din aria adresei de domiciliu, a celei de la birou sau a oricărei alte adrese care îți este ușor accesibilă. Rețeaua include peste 777 de magazine în toată țara, ceea ce îți oferă o flexibilitate și accesibilitate sporite.
  • Programul extins de lucru al magazinelorTe afli permanent în mișcare? De la birou fugi să îți iei copilul de la grădiniță? Vrei să ajungi la sală sau poate ai o întâlnire stabilită? Atunci poate fi dificil să te sincronizezi cu programul curierului. Magazinele PayPoint Colet Expres au un program extins de lucru, ceea ce face posibilă ridicarea coletelor în intervalul orar optim pentru tine. Nu uita să verifici programul magazinului pentru care ai optat în momentul plasării comenzii.
  • Posibilitatea de a ridica coletul în termen de 7 zile calendaristice. După preluarea coletului de la comerciant, acesta va fi disponibil pentru ridicarea din magazinul PayPoint Colet Expres într-un termen mediu de 24 h. Din acel moment, te așteaptă să îl preiei timp de 7 zile calendaristice. Adică atunci când îți este ție cel mai ușor.

Ce beneficii are opțiunea Collect Point pentru expeditor?

Deții un magazin online și vrei să eficientizezi livrarea comenzilor? Situațiile când clientul nu este găsit la adresă, nu are pregătiți banii pentru ramburs sau refuză expedierea pe motivul întârzierii, pot fi evitate. Oferind clienților tăi posibilitatea de a alege livrarea prin Collect Point, îți diminuezi sau chiar elimini problemele din categoria celor menționate.

Introdu serviciul Collect Point ca opțiune pentru expedierea coletelor si vei beneficia de:

  • Reducerea considerabilă a ratei de retur a comenzilor. Clientul are posibilitatea să aleagă cea mai potrivită adresă de livrare, un interval extins, de 7 zile, de ridicare a coletului și flexibilitate privind intervalul orar.
  • Poți integra opțiunea de livrare Collect Point direct în platforma ta. FAN Courier îți pune la dispoziție această posibilitate în două variante de integrare, una mai simplă și una mai complexă, pentru ca identificarea punctelor de livrare disponibile să se realizeze cu cea mai mare ușurință pentru clienții tăi.
  • Nu ai costuri suplimentare. FAN Courier nu comisionează acest serviciu. Costurile asociate serviciilor oferite de PayPoint sunt suportate integral de noi și nu se vor adăuga tarifelor de transport stabilite în prealabil prin contract.

Bucură-te de beneficiile serviciului Collect Point!  Noi livrăm ORIUNDE, CU PLĂCERE!

                         

eCommerce Solutions

FAN Courier has created modules for integrating courier services on your website.