CSR

Zilnic, noi, FAN Courier, va spunem: „Oriunde, cu placere”. O spunem pentru ca ne-am nascut si traim cu aceasta convingere: suntem in slujba oamenilor iar multumirea lor devine si multumirea noastra.FAN Courier inseamna cu, despre si pentru oameni, de aceea, putem vorbi despre noi ca despre un semen al nostru. Traim, respiram, ne integram in fiecare comunitate si respectam regulile acesteia.Iar cand simtim ca aveti nevoie de ajutorul nostru, il oferim cu placere si responsabilitate. Pentru ca suntem parte a comunitatii, ne simtim datori moral sa intoarcem o parte din ceea ce primim de la ea.

Cum ne implicam?

FAN Courier este partenerul ASP Oradea

In familia FAN Courier, mentalitatea de invingator este o conditie esentiala. Asadar, este lesne de inteles de ce am decis, cu mai multi ani in urma, sa devenim parteneri ai ASP Oradea, singura echipa de baschet in fotoliu rulant din Romania care participa constant la competitii internationale. Cu sprijinul nostru, ASP Oradea a fost dotata cu 5 fotolii rulante de baschet. Fotoliile rulante sunt special destinate jocului de baschet si sunt in conformitate cu regulamentul Federatiei Internationale – IWBF.

In 2012, ca si in anii anteriori, FAN Courier a sustinut participarea ASP Oradea la Turneul International de Baschet in Fotoliu Rulant. Compania a oferit singurul eveniment din Romania inclus in calendarul competitional al IWBF Europe si, de asemenea, singurul turneu international de baschet in fotoliu rulant din Romania, rezervat echipelor de club.

FAN Courier organizeaza Cupa de sah pentru copii

Intrucat sustinem excelenta si incurajam copiii talentati, pentru al doilea an consecutiv, in perioada 1-3 iunie 2012 am organizat Cupa FAN Courier pentru copii si juniori pana in 14 ani care a avut loc la sediul companiei noastre din Stefanesti, Ilfov.

Participantii au fost motivati de premii in valoare de peste 8,500 RON, in obiecte, garantate, indiferent de numarul de participanti. Castigatorii categoriilor au primit premii constand in telefoane mobile, camere foto si electronice.

Pe parcursul competitiei, parintii si copiii au primit apa plata, cafea sau ciocolata calda, iar, la sfarsit, toti participantii au plecat acasa cu premii de participare din partea FAN Courier.

Actiuni umanitare personale ale actionarilor FAN Courier

Actionarii FAN Courier sustin si in afara biroului mentalitatea de invingator. Invingatori sunt si cei care reusesc sa treaca peste pierderile materiale si afective provocate de calamitați naturale. Pe ei i-a descoperit in urma cu mai bine de 10 ani Felix Patrascanu, unul din cei trei acționari FAN Courier, membru activ al Asociatiei Off Road Adventure Romania.

Din dorinta de a aduce bucurie cu ocazia sarbatorilor de Paste in casele locuitorilor din Ursici, un sat izolat de munte din judetul Hunedoara, Felix Patrascanu alaturi de alți membri ai asociatiei le-au distribuit oamenilor pachete cu alimente si dulciuri.

Un numar de 15 masini de teren au fost echipate in mod special pentru a ajunge in comunitatea izolata, unde locuitorii sunt lipsiti de mijloace de trai moderne si de accesul la alimentele de baza.

Incepand cu anul 2000, Asociatia Off Road Adventure Romania desfasoara in fiecare an in preajma Sarbatorilor de Paste si de Craciun actiuni umanitare pentru a-i ajuta pe locuitorii comunitatilor izolate din Romania si pentru a le reda increderea in oameni si in viata.

Copyright© 2014 FAN Courierby Marks Digital