feedback

Ridicarea comenzilor online mai aproape de tine

Clienții magazinelor online vor fi încântați că le poți livra comenzile, acolo unde le este ușor să ajungă. Vei fi cu un pas mai aproape de ei, prin opțiunile de livrare Collect Point și eBOX by FAN Courier.

Eficiență și flexibilitate

Testează opțiunea de livrare Collect Point

Collect Point este o opțiune de livrare a produselor comandate online, în magazinele de proximitate PayPoint Colet Expres ce fac parte din rețeaua PayPoint. Pentru clienții tăi, Collect Point este alternativa eficientă, flexibilă și comodă de ridicare a comenzilor online.

Confortabil pentru clienții tăi

Testează opțiunea de livrare eBOX

eBOX by FAN Courier este o opțiune de livrare a produselor comandate online, în oricare dintre lockerele eBOX amplasate în diverse locații din București. Oferă-le clienților tăi posibilitatea să preia controlul livrărilor 100%!

Collect Point
Optiunea Collect Point

Simulare Collect Point

Descoperă cum funcționează opțiunea de livrare Collect Point selectând din ecranul de mai jos produsele destinate simulării. În acest fel te vei familiariza cu serviciul și vei vedea cum interacționează clientul tău atunci când alege această modalitate de livrare.

Prin opțiunea Collect Point se reduce considerabil rata de retur a comenzilor, iar destinatarul poate alege să ridice coletul din rețeaua extinsă a magazinelor PayPoint, în termen de 7 zile calendaristice, în intervalele orare optime pentru client.

Comanda Confirmata
Optiunea eBOX by FAN Courier

Simulare eBOX by FAN Courier

Descoperă cum funcționează opțiunea de livrare eBOX selectând din ecranul de mai jos produsele destinate simulării. În acest fel te vei familiariza cu serviciul și vei vedea cum interacționează clientul tău atunci când alege această modalitate de livrare.

Aceasta este o opțiune de livrare a produselor comandate online, în oricare dintre lockerele eBOX amplasate în diverse locații din București. Astfel, magazinele online au acum posibilitatea să vină mai aproape de clienții lor, care pe parcursul zilei nu au posibilitatea de a aștepta la adresă sau nu își pot organiza activitățile zilnice în funcție de ruta și programul curierilor.

PRODUSE

PREȚ

CANTITATE

TOTAL

Black Sport Hoodie

Black Sport Hoodie

Size S

Color

$139,99

- 1 +

$139,99

Remove
INFORMATII DE CONTACT
Modalitate de livrare
Vezi locatii
Comanda Confirmata

Comanda confirmata

Felicitari, imediat ce produsul dumneavoastra va fi disponibil in eBOX, magazin PayPoint Colet Expres veti veti primi o notificare sms/email.

Finalizare testare

Simularea de test a opțiunii de livrare selectata s-a încheiat.

Ai nevoie de suport?
Discută cu ȘteFAN.