Print & Go

Print & Go este primul serviciu din România prin care corespondența este tipărită, envelopată și expediată într-un termen minim de o zi și maxim 3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii din partea clientului, indiferent de locația acestuia și adresa de destinație, folosind o solutie de transport rutier.

CARACTERISTICI

 • Print & Go reprezintă soluția automată oferită de FAN Courier pentru printarea și expedierea unei game largi de documente: facturi, notificări, insert flyere sau broșuri;
 • Serviciul este disponibil și prin integrarea cu aplicația SelfAWB. Având integrată aplicația SelfAWB, clienții FAN Courier care expediază plicul au posibilitatea de a trimite documentele în același timp cu generarea AWB-urilor. Aceștia vor elimina astfel investiția pentru dezvoltarea unei aplicații proprii.

DOCUMENTE ACCEPTATE:

 • Documente electronice care se printează în forma transmisă de către client (facturi, înștiințări, notificări etc.);
 • Documente întocmite utilizând un șablon cu date variabile, însoțit de un fișier tabelat cu informațiile variabile ce trebuie completate pe fiecare document;
 • Documentele preluate direct din sistemul informatic al clientului (ex.: soft facturare) fără modificări ce necesită intervenția clientului. Prelucrările pot consta în: extragere de informație în scopul rearanjării în pagină, filtrării sau restructurării de informație sau tipărire în condiții speciale (simplex/duplex, orientare în pagină, tipuri de coli diferite).

SECURITATEA INFORMAȚIEI

 • Procesul de transmitere a informațiilor va fi realizat prin canale securizate;
 • Am implementat Sistemul de Management al Securității Informației, fiind certificați ISO 27001: 2013; accesul la informații este exclusiv prin VPN, folosind doar rețeaua internă FAN Courier. Pentru o securizare cât mai eficientă a datelor se vor folosi următoarele protocoale:

SSL – protocol de securitate în comunicarea prin internet. Acest tip de securitate se oferă clienților prin integrarea platformei SelfAWB.

SFTP – protocol de securitate ce va fi folosit pentru accesul locațiilor individuale de tip FTP. Accesul se realizează prin date de autentificare și chei electronice de criptare, dedicate fiecărui client.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

 1. Se trimite fișierul în varianta electronică pe adresa print.go@fancourier.ro sau prin canale securizate, împreună cu toate condițiile tehnice și grafice necesare.
 2. FAN Courier analizează documentul în funcție de tipul acestuia și îl pregătește de tipar respectând specificațiile tehnice sau oferă soluții grafice.
 3. După ce primește confirmarea clientului, FAN Courier tipărește documentul și îl envelopează. La solicitarea clientului se pot insera de asemenea flyere sau broșuri.
 4. FAN Courier expediază plicul oriunde în România, într-un termen minim de o zi și maxim 3 zile lucrătoare.

 

TARIFE

Solicită o ofertă personalizată la adresa sales.bucuresti@fancourier.ro.


FAN Courier își rezervă dreptul de a nu asigura serviciul de livrare în termenul mediu de o zi și maxim 3 zile lucrătoare, cu obligația de a informa clienții despre acest fapt înainte de preluarea comenzii, în următoarele condiții:

 • Conditii meteorologice nefavorabile independente de voința companiei (ceață, viscol, înzăpeziri, ploi abundente, inundații, cod galben/portocaliu/roșu, polei, drumuri închise/nepracticabile, etc);
 • Număr mare de comenzi înregistrate și aflate în operare;
 • Volum mare de comenzi în raport cu dotarea logistică existentă în situații deosebite sau perioade de an aglomerate (Crăciun, Black Friday, Paște, 1-8 Martie, etc);
 • AWB-ul nu este generat din aplicația SelfAWB.
Atenție! Acordul clientului la preluarea comenzii de către FAN Courier în condițiile anterior menționate echivalează cu acceptarea de către acesta a riscului de neexecutare a serviciilor în termenul minim de o zi și maxim 3 zile lucrătoare.

Cum să ambalezi corect?