feedback

alertă

În data de 16.01.2021 , între orele 20:00 -23:00, am programat lucrări de mentenanță pentru optimizarea aplicației selfAWB, astfel că serviciile vor fi temporar restricționate. Vă rugăm să luați din timp toate măsurile necesare pentru a evita blocarea fluxului de lucru. Live

FAN Courier a introdus plata cu cardul direct la curier

Piața de e-commerce din România s-a dezvoltat într-un ritm accelerat în ultimii ani, lucru care a dus și la schimbarea cerințelor de pe piața curieratului. “Acum trei ani, e-commerce-ul însemna în business-ul nostru 1-3%. În momentul de față s-a dus undeva spre 40%. Pe primul trimestru al lui 2016  avem o creștere în volum de 20% spre 25%”, a declarat Felix Pătrășcanu, Managing Partner FAN Courier.

Ca să răspundă la cererile clienților exprimate în ultima perioadă, FAN Courier a introdus plata cu cardul la livrare în sistem multi-banking. Astfel s-a implementat posibilitatea de a achita contravaloarea transportului, folosind un card emis de oricare dintre băncile din România.

 

pos-poza-1

De ce să alegi plata cu cardul la livrare?

 

  • Opțiunea de plată cu cardul a serviciilor FAN Courier (taxe de curierat) este gratuită și este oferită tuturor clienților FAN Courier
  • Opțiunea de plată cu cardul a rambursurilor poate fi activată doar de către expeditor, în baza unui acord comercial semnat cu FAN Courier și o bancă parteneră și este comisionată conform acordului comerciantului cu banca
  • Oferă posibilitatea încasării sumelor aferente serviciilor FAN Courier (taxe curierat) și/sau a sumelor solicitate ca ramburs de către expeditor, cu ajutorul unui POS sau mobile POS.
  • Oferă posibilitatea de a plăti simplu și rapid
  • Serviciul de livrare va deveni mai eficient, timpul alocat predării expediției se va reduce semnificativ
  • Noul sistem prezintă și avantajul că plata prin card nu generează clientului costuri suplimentare mai mari decât cele pe care le are la orice altă tranzacție prin intermediul băncii cu care lucrează.

 

pos-poza-2

 

Disponibilitate

 

Plata cu cardul POS/Mobile POS este disponibilă pentru serviciile : Standard, Red code, Express loco, Caiet de sarcini, Campus, Produse Albe, Curierat Internațional – Rutier în Europa & Aerian Worlwide.

Sistemul funcționează foarte simplu, ca plata la orice POS în magazin. Tehnologia mobilă POS asigură portabilitatea necesară curierilor, se integrează cu sistemul de gestiune a coletelor, lucru care simplifică semnificativ procesele interne.

În timp, se va extinde și plata rambursului prin card la livrare, lucru care ar putea spori și mai mult interesul pentru această metodă de plată iar oamenii nu vor mai avea teama că au dat banii pe ceva ce nu au primit.

pos-poza-3

Cum funcționează?

 

Faci comanda, alegi livrarea cu plata prin card și aștepți să primești coletul. Curierul va avea POS-ul sau mobile POS-ul la livrare, tot ce trebuie să faci este să ai un card emis de una dintre băncile active în România pentru a efectua plata. Noi livrăm oriunde, cu plăcere, tu plătești simplu și rapid.

Chat FAN Courier