ASIGURARE TM

 

  • asigurarea integrală a trimiterilor de marfă se poate realiza achitând un procent de 1 % din valoarea declarată. Astfel, în caz de furt, deteriorare totală sau dispariție, veți beneficia de despăgubire, numai în condiții de ambalare corectă și corespunzătoare tipului de marfă transportată.
  • despăgubirea este făcută la valoarea declarată dovedită prin acte fiscale și doar dacă au fost respectate condițiile de ambalare, conform solicitărilor FAN Courier.

 

DISPONIBILITATE

Este disponibilă pentru serviciile: Transport Marfă și Produse albe > 50 kg.

 

 

FAN Courier își rezervă dreptul de a nu asigura serviciul de livrare în termenul mediu de o zi și maxim 3 zile lucrătoare, cu obligația de a informa clienții despre acest fapt înainte de preluarea comenzii, în următoarele condiții:

  • Conditii meteorologice nefavorabile independente de voința companiei (ceață, viscol, înzăpeziri, ploi abundente, inundații, cod galben/portocaliu/roșu, polei, drumuri închise/nepracticabile, etc);
  • Număr mare de comenzi înregistrate și aflate în operare;
  • Volum mare de comenzi în raport cu dotarea logistică existentă în situații deosebite sau perioade de an aglomerate (Crăciun, Black Friday, Paște, 1-8 Martie, etc);
  • AWB-ul nu este generat din aplicația SelfAWB.

Atenție! Acordul clientului la preluarea comenzii de către FAN Courier în condițiile anterior menționate echivalează cu acceptarea de către acesta a riscului de neexecutare a serviciilor în termenul minim de o zi și maxim 3 zile lucrătoare.

Other options :

oPOD

SATURDAY DELIVERY

POS/mPOS

ePOD

CASH REIMBURSEMENT

COLLECTOR ACCOUNT REIMBURSEMENT

CHECK ON DELIVERY

INSURANCE

EXPORT COLLECTING ACCOUNT

RETURN OF DOCUMENTS