feedback

alertă

Duminică, 5 iunie 2022, începând cu ora 20:00, a fost programată o fereastră de mentenanță care vizează un upgrade al arhitecturii de rețea ce poate produce întreruperi de scurtă durată ale sistemelor IT.
Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente.

Live

Cumpărături online, mai plăcute cu ajutorul FAN Courier

Cumpărăturile online sunt FANtastice. Orice lucru sau obiect pe care ți-l dorești, poate fi al tău indiferent de distanțe. Să faci cumpărături online înseamnă să intri în magazine care nu se închid niciodată, dar și să ai la dispoziție nenumărate opțiuni. Este visul oricărui îndrăgostit de shopping. Ai acces la o gama largă de produse, care ajung la tine foarte usor, prin intermediul serviciilor de curierat.

Rapiditatea și calitatea livrării contribuie la o experiență de shopping online reușită. FAN Courier își dorește să îți ofere cele mai potrivite alternative privind expediția, în special flexibilitatea de care ai nevoie, pentru a intra în posesia cumpărăturilor tale.

 

Serviciul de lockere eBOX

Ridică-ți coletul atunci când dispui de un moment liber. În drum spre birou sau spre casă, te poți opri la unul din punctele de livrare cu lockere eBOX by FAN Courier. Este un serviciu ideal pentru persoanele active, aflate în mișcare, care nu au un program fix. Ai la dispoziție un interval de 7 zile, în care poți prelua coletul indiferent de oră. Serviciul este activ 24/7.

Lockerele eBOX sunt foarte simplu de utilizat. Accesul se face pe baza unui cod PIN, pe care îl primești prin SMS sau e-mail, în momentul în care coletul este disponibil pentru ridicare. Prin intermediul ecranului tactil, vei introduce datele necesare deblocării, inclusiv numele si semnătura.

 

Ridicarea comenzii din Collect Point

06-21-17_mo_fan-flyer-pos-copy-_1_

Nu ești sigur care este programul tău de peste zi? Nicio problemă. Livrarea comenzii tale online nu va întâmpina nicio dificultate. Serviciul nostru Collect Point îți oferă posibilitatea de ridicare a coletului prin intermediul rețelei de peste 777 de magazine partenere Pay Point Colet Expres, din toată țara. Cu siguranța și tu ai unul în apropiere de casă sau de birou.

De ce să optezi pentru acest serviciu când plasezi comanda? Pentru că îți oferă posibilitatea să îți ridici comenzile online la orice ora dorești, fără să depinzi de programul de livrare al curierului! Din momentul preluării coletului, acesta va fi livrat în locația selectată de tine într-un termen mediu de 24 ore. Ai 7 zile la dispoziție să îl preiei, în intervalul orar cel mai accesibil ție. Acest tip de livrare îți oferă și posibilitatea de plată ramburs în numerar.

Cum poți beneficia de acest serviciu? Tot ce ai de făcut este ca în momentul plasării comenzii să optezi pentru livrare în Collect Point și să selectezi magazinul PayPoint Colet Expres, de unde îți dorești să preiei coletul. Imediat ce este disponibil pentru ridicare, vei primi un SMS sau email, în funcție de varianta aleasă, cu adresa magazinului și codul unic necesar preluării coletului.

Iată cât de ușor și sigur este procesul:

Spor la shopping! 🙂

Plata cu cardul

La FAN Courier poți achita costurile de livrare dar și rambursul, in cazul in care clientul expeditor este înrolat in acest serviciu, cu cardul. Curierul va avea cu el POS-ul necesar efectuării tranzacției. Procesul este identic cu cel al plăților efectuate în magazin. În acest mod procesul este simplificat și eficientizat, iar timpul de livrare se scurtează. În acest moment, plata cu cardul este disponibilă doar clienților din București, însă lucrăm la extinderea serviciului.

 

AWB Tracking

Vrei să afli ce status are coletul tau pe lanțul logistic de livrare? După preluarea de către curier, vei putea urmări cu ajutorul serviciului nostru online AWB Tracking, etapa în care se află expediția ta. Poți face acest lucru pe site-ul FAN Courier, introducând numărul AWB sau codul de referință oferit de anumiți comercianți. Astfel, ești la curent cu drumul pe care îl parcurge coletul tău.

 

FAN Courier face cumpărăturile online accesibile și comode. Alege serviciul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale!

 

10.01.2018

Reguli importante pentru expedierea în deplină siguranță a coletelor

citește mai mult

14.02.2017

Coletul perfect: Intrebări și răspunsuri despre ambalarea, expedierea, timpul și plata unei livrări cu FAN Courier

citește mai mult

15.11.2016

Drumul unui colet de la expeditor la destinatar cu FAN Courier

citește mai mult

13.11.2017

Dicționar de curierat

citește mai mult

Ai nevoie de suport?
Discută cu ȘteFAN.