PRINT&GO

Print & Go este primul serviciu din România prin care corespondenţa este tipărită, envelopată şi expediată într-un termen mediu de 24 de ore de la confirmarea comenzii din partea clientului, indiferent de locaţia acestuia şi adresa de destinaţie.

Print & Go reprezintă soluţia automată oferită de FAN Courier pentru printarea şi expedierea unei game largi de documente (facturi, notificări, insert flyere sau broşuri).

Serviciul Print & Go este disponibil şi prin integrarea cu aplicaţia SelfAWB. Având integrată aplicaţia SelfAWB, clienţii FAN Courier care expediază plicul au posibilitatea de a trimite documentele în acelaşi timp cu generarea AWB-urilor. Astfel, clienţii FAN Courier vor elimina investiţia pentru dezvoltarea unei aplicaţii proprii.

Documente acceptate: documente electronice care se printează în forma transmisă de către client (facturi, înştiinţări, notificări, etc.). documente întocmite utilizând un şablon cu date variabile, însoţit de un fişier tabelat cu informaţiile variabile ce trebuie completate pe fiecare document. documentele preluate direct din sistemul informatic al clientului (ex.: soft facturare), fără modificări ce necesită intervenţia clientului. Prelucrările pot consta în: extragere de informaţie în scopul rearanjării în pagină, filtrării sau restructurării de informaţie, sau tipărire în condiţii speciale (simplex/duplex, orientare în pagină, tipuri de coli diferite).

Procesul de transmitere a informațiilor va fi realizat prin canale securizate; am implementat Sistemul de Management al Securităţii Informaţiei, fiind certificaţi ISO 27001: 2013. Accesul la informaţii este exclusiv prin VPN, folosind doar reţeaua internă FAN Courier. Pentru o securizare cât mai eficientă a datelor se vor folosi următoarele protocoale: SSL – protocol de securitate în comunicarea prin internet. Acest tip de securitate se oferă clienţilor prin integrarea platformei SelfAWB. SFTP – protocol de securitate ce va fi folosit pentru accesul locaţiilor individuale de tip FTP. Accesul se realizează prin date de autentificare şi chei electronice de criptare, dedicate fiecărui client.

Serviciul se desfășoară în patru pași:

Pasul I

Se trimite fişierul în varianta electronică pe adresa print.go@fancourier.ro sau prin canale securizate, împreună cu toate condiţiile tehnice şi grafice necesare.

Pasul II

FAN Courier analizează documentul în funcţie de tipul acestuia şi îl pregăteşte de tipar respectând specificaţiile tehnice sau oferă soluţii grafice.

Pasul III

După ce se primeşte confirmarea clientului, FAN Courier tipăreşte documentul şi îl envelopează. La solicitarea clientului se pot insera de asemenea flyere sau broşuri.

Pasul IV

FAN Courier expediează plicul oriunde în România, într-un termen mediu de 24 de ore.

Acoperire

Print & GO by FAN Courier este disponibil tuturor clienţilor oriunde în Romania.

Tarife

Pentru o oferta integral personalizata va rugam contactati sales.bucuresti@fancourier.ro.

Copyright© 2014 FAN Courierby Marks Digital