COLLECT POINT

Collect Point este un serviciu nou si inovator oferit de FAN Courier clientilor sai din intreaga tara.

Serviciul Collect Point ofera clientilor posibilitatea de a expedia colete si plicuri, 7 zile din 7,din punctele de colectare a corespondentei situate in retelele partenere OMV si PETROM din toata tara. Pot fi trimise colete sau plicuri cu dimensiunea maxima admisa de 35x35x20 cm, respectand conditiile de ambalare standard.

Dimensiuni acceptate: doar colete si documente care se incadreaza in limitele dimensionale ale ambalajelor FAN Courier (pungi autosigilante format A3 si A4) disponibile in locatiile partenerilor:

In locatiile partenere clientii vor avea la dispozitie toate materialele necesare. FAN Courier pune la dispozitia clientilor sai in mod gratuit pungi autosigilante pentru transport (format A3 si A4), acestea nu inlocuiesc insa ambalajul standard obligatoriu.

Serviciul este disponibil in reteaua de acoperire FAN Courier.

Documentul de transport (AWB) se completeaza in locatia partenerului iar plata se efectueaza prin trimiterea unui SMS din retelele Vodafone, Orange sau Telekom, costul fiind diferit in functie de tipul expeditiei si de localitatea de destinatie, astfel:

Plic/Colet Local (Loco*) – maxim 35x35x20 cm. SMS la 7450 3 euro***
Plic/Colet National**-maxim 35x35x20 cm. SMS la 7451 4 euro***

*livrare in aceeasi localitate **in reteaua FAN Courier ***tarifele nu contin TVA

Dupa transmiterea SMS-ului cu codul mentionat in pliantul cu instructiuni, clientul va primi confirmarea efectuarii platii si un cod pe care ulterior il va inscrie pe formularul AWB.

Termenul mediu de livrare este de 24 de ore.

Bucuresti & Ilfov: Expeditiile trimise din locatiile situate in Bucuresti si Ilfov se vor incadra in termenul mediu de livrare doar daca sunt predate pana la ora 17.00, de luni pana vineri, respectiv ora 14.00 in zilele de sambata. Expeditiile predate dupa aceste ore sau duminica, vor fi ridicate de curieri in urmatoarea zi lucratoare.

Tara: Expeditiile trimise din locatiile situate in tara se vor incadra in termenul mediu de livrare doar daca sunt predate pana la ora 16.00, de luni pana vineri, respectiv ora 12.00 in zilele de sambata. Expeditiile predate dupa aceste ore, sau duminica, vor fi ridicate de curieri in urmatoarea zi lucratoare.

Important:

  • Serviciul Collect Point nu are disponibile optiunile: ramburs, retur documente, asigurare suplimentara sau livrare in alte localitati decat cele cuprinse in Reteaua FAN Courier.
  • Inainte de a efectua plata este necesar sa verificati daca localitatea in care doriti sa expediati figureaza in Reteaua FAN Courier.

Pentru detalii privind plata transportului de catre destinatar, va rugam sa contactati departamentul Collect Point.

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari si detalii referitoare la transport, livrare, ambalare, completare documente: collectpoint@fancourier.ro
021.9336 tasta 7 (* apel normal, fara suprataxa).
L-V 09.00-17.00

Inainte de aefectua o expediere va rugam sa consultati “Termeni si conditii”

Copyright© 2014 FAN Courierby Marks Digital