CAMPUS

Serviciul CAMPUS răspunde nevoilor studenților care studiaza la Universitățile din București, oferindu-le o soluție convenabilă de transport pentru pachetele trimise de părinți, rude și prieteni. Expedierea coletelor se face din sediile fixe FAN Courier din țară, către locații fixe din proximitatea campusurilor Universitare din București.

CARACTERISTICI :

Expeditorii pot solicita serviciul „CAMPUS” la filialele FAN Courier din țară.

Reprezentanții FAN Courier pun la dispoziția clientilor cutii personalizate, pentru a ambala bunurile pe care doresc să le trimita studenților.

Livrarea expeditiilor se efectueaza a doua zi lucratoare in intervalul orar 11:00 – 13:00.

Reprezentantii FAN pot prelua expediții CAMPUS în zilele de luni, marți, miercuri, joi, iar in zilele de vineri pot prelua doar expeditii pentru care se solicita livrare sambata. Nu pot fi predate expeditii in zilele de Sambata sau in orice alta zi atunci cand urmatoarea zi este nelucratoare (zile libere, sarbatori legale).

Destinatarii sunt notificati prin SMS in ziua livrarii urmand ca reprezentantii FAN Courier sa efectueze livrarile in campusuri in zile lucratoare in intervalul orar 11:00 – 13:00.

Pentru a intra în posesia pachetelor, studenții vor prezenta un act de identitate. Predarea expediilor se va face doar persoanelor inscrise pe documentul de transport.

 

Acoperire

Serviciul este disponibil pe relația: agenții FAN țară –  campusuri București.

 

 

Tarife

Pentru acest tip de serviciu se utilizează „Cutii tip FAN – 1, 2, 3 și 4”.

Tarifele* sunt fixe conform graficului de mai jos.

Tip cutie carton L
mm
L
mm
H
mm
Tarif cu TVA inclus (lei)
Marfa ambalata in cutie tip FAN 1 310 225 120 15.00
Marfa ambalata in cutie tip FAN 2 430 305 155 20.00
Marfa ambalata in cutie tip FAN 3 430 350 260 25.00
Marfa ambalata in cutie tip FAN 4 470 370 390 30.00

*Tarifele cuprind taxele de transport si contravaloarea ambalajelor, TVA inclus.

 

Taxabilitatea se face în funcție de tipul ambalajului utilizat și nu în funcție de greutatea fizică.

Contravaloarea taxei de transport va fi achitată numerar de către expeditor.

Efectele personale care nu se încadreaza în limitele dimensionale ale ambalajelor FAN, pot fi expediate prin intermediul altor servicii FAN Courier la tarifele corespunzătoare acestora.

 

Limitele serviciului CAMPUS

Pentru acest serviciu este disponibilă o singura încercare de livrare. In situatiile in care destinatarii nu se vor prezenta pentru a ridica expeditiile in intervalul orar in care reprezentantii FAN Courier se afla in campusuri, vor avea posibilitatea de a intra în posesia acestora doar de la unul dintre punctele noastre de lucru din București (Ștefănești, Pipera, Sema sau Berceni) in termen de 3 zile calendaristice.

Daca in termenul mentionat mai sus destinatarii nu se vor prezenta la punctele de lucru FAN Courier, expeditiile se vor returna si vor putea fi ridicate din filialele FAN din care au fost expediate.

Plata aferentă retururilor va fi suportată de către destinatari, la acelasi tarife cu care au fost expediate.

Livrările expedițiilor se efectuează exclusiv în incinta campusurilor din București (nu este un serviciu

door-to-door).

Optiunile si serviciile de mai jos nu sunt disponibile: ramburs numerar, cont colector, asigurare, retur documente, check on delivery sau plata la destinatie. Toate bunurile vor fi expediate doar pe raspunderea expeditorului.

Copyright© 2014 FAN Courierby Marks Digital